SAVIĆ ODABRAO PUTNIKE ZA EP: Delfini u Budimpešti napadaju brane titulu!
Dejan Savić, Foto: EPA/Marko Metlaš

evropsko prvenstvo, vaterpolo

SAVIĆ ODABRAO PUTNIKE ZA EP: Delfini u Budimpešti napadaju brane titulu!

Srbija će igrati u grupi B sa selekcijama Rumunije, Holandije i Rusije, koja će biti prvi rival, 14. januara od 17.30 časova

Objavljeno:

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Dejan Savić, saopštio je spisak igrača koje će povesti na Evropsko prvenstvo.

Šampionat Evrope na programu je od 14. do 26. januara u Budimpešti, Srbija će braniti titulu, a u odnosu na tim koji je osvojio zlato u Barseloni Savić je napravio samo jednu izmenu - umesto viktora Rašovića u timu će biti Nikola Dedović.

Na spisku su: Gojko Pijetlović (Oradea), Dušan Mandić (Pro Reko), Nikola Dedović (Špandau 04), Sava Ranđelović (OSC), Miloš Ćuk (Mladost), Duško Pijetlović (Solnok), Nemanja Vico (Triestina), Milan Aleksić (Barseloneta), Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Filip Filipović (Pro Reko), Andrija Prlainović (OSC), Stefan Mitrović (Olimpijakos) i Branislav Mitrović (OSC).

foto: Starsport©

- Ovo je naš najjači sastav u ovom trenutku. U petak putujemo u Novi Sad gde ćemo trenirati sa Crnom Gorom. U subotu je predviđen i susret sa medijima a dan kasnije odlazimo u Budimpeštu sa ciljem da ostvarimo što bolji plasman - rekao je kratko Dejan Savić.

Srbija će igrati u grupi B sa selekcijama Rumunije, Holandije i Rusije, koja će biti prvi rival, 14. januara od 17.30 časova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.