KOVAČ POSLE POBEDE: Ovo nije naše pravo lice, imamo još dva dana!
Slobodan Kovač, Foto: Beta

kvalifikacioni turnir za oi

KOVAČ POSLE POBEDE: Ovo nije naše pravo lice, imamo još dva dana!

Kovač posle pobede

Objavljeno: 19:47h

Selektor srpskih odbojkaša Slobodan Kovač rekao je da njegova reprezentacija još nije pokazala pravo lice uprkos današnjoj pobedi nad Holandijom.

"Ovo nije naše pravo lice. Još se tražimo. Nije jednostavno. Igrali smo utakmicu više i odmah ta energija, upoznavanje. Odlično je bilo. Postavili smo sistem igre koji hoćemo", rekao je Kovač posle pobede u Berlinu.

Srbija je, posle poraza od Francuske na početku, pobedila Holandiju (do nove godine naziv ove države je bio Holandija) sa 3:0 u setovima u drugom kolu kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre.

"Igrali smo bolje, razlika je velika izmedju Francuza i Nizozemaca, protivniku nismo dozvolili da igra dobru odbojku", kazao je Kovač.

Sledi odlučujuća utakmica za Bugarskom u borbi za plasman u polufinale.

"Imamo za dva dana još jednu važnu utakmicu. Kada napraviš pogrešan korak na ovakvom turniru, sve postaje mnogo teže i sve važnije. Sigurno je potrebno biti najbolji u završnici", naveo je Kovač.

Reprezentativac Uroš Kovačević rekao je da Srbija najbolje igra kada je pod pritiskom.

"Najbolje igramo kada smo pod pritiskom. Znali smo da ćemo da igramo bolje, da smo kvalitetniji od Holandije, koja je izuzetan tim. Kada damo sve od sebe, dodje pobeda. Sada možemo lakše da dišemo", rekao je Kovačević.

Utakmica protiv Bugarske igraće se u sredu od 14.30.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.