PROGLAŠENI NAJBOLJI U BEOGRADU: Tijana Bogdanović i urednik Kurira osvojili prestižne nagrade!
Tijana Bogdanović i Goran Anđelković, Foto: Marina Lopičić

čestitamo

PROGLAŠENI NAJBOLJI U BEOGRADU: Tijana Bogdanović i urednik Kurira osvojili prestižne nagrade!

Nagrade laureatima dodelili su gradska sekretarka za sport i omladinu Dragana Belojević, i čelnici ŠAB - predsednik Dragan Tomašević, potpredsednik Mladen Kecman i generalni sekretar Nikola Peni

Objavljeno:

Najbolji sportisti Beograda u 2019. godini su Tijana Bogdanović (tekvondo), Teodora Manić (kik-boks) i Nikola Spajić (paratekvondo).

Nagrade najboljima uručene su na svečanosti u Skupstini grada u prisustvu sekretarke za sport i omladinu Dragane Belojević, pomoćnika gradonačelnika Andreje Mladenovića i drugih.

- Čast mi je što stojim ispred ovako značajnih imena našeg sporta i ljudi iz javnog života, ali smatram da naša institucija to i zaslužuje. Želeo bih da se zahvalim našim komisijama uz pomoć kojih smo realizovali programe u godini na izmaku, sponzorima koji su nam pomogli da ulepšamo radne prostorije. Radili smo tiho, ali kvalitetno, zahvaljujući radnoj zajednici na čelu sa Nikolom Penićem. Trudićemo se i dalje da budemo istinska podrška našim sportistima - izjavio je predsednik ŠAB Dragan Tomašević.

Sportski savez Zvezdara najbolji je teritorijalni savez, Odbojkaški savez Beograda proglašen je za najuspešniji, a Džudo klub Crvena zvezda postigao je najbolje rezultate. Nagrada za životno delo pripala je prof. dr Stefanu Iliću, sportski stručnjak godine je Marina Maljković, a sportski funkcioner Aleksandar Boričić. Uredniku sportske redakcije Kurira Goranu Anđelkoviću pripalo je priznanje za novinara godine.

Takođe, zahvalnice za odličnu saradnju u prethodnom periodu dobili su: Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda, Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, Sportski savez Srbije, Antidoping agencija Republike Srbije, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu, kompanija „Sport time“, kompanija „Proton System“, Dom učenika srednjih škola „Patrijarh Pavle“, Rukometni savez Beograda i Fudbalski savez Beograda.

Nagrade laureatima dodelili su gradska sekretarka za sport i omladinu Dragana Belojević, i čelnici ŠAB - predsednik Dragan Tomašević, potpredsednik Mladen Kecman i generalni sekretar Nikola Penić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.