20 GODINA BEZ VELIKOG ŠAMPIONA: Posle decenije pauze ponovo se organizuje memorijalni turnir u njegovu čast!
Zoran Šijan, Foto: prtsc/rudar7

hala pinki

20 GODINA BEZ VELIKOG ŠAMPIONA: Posle decenije pauze ponovo se organizuje memorijalni turnir u njegovu čast!

Memorijal će biti održan u hali Pinki“ u Zemunu, a turnir je međunarodnog karaktera i na programu je prvi put posle deset godina pauze

Objavljeno:

20 godina je prošlo od smrti čuvenog kikboksera Zorana Šijana, njegova porodica i prijatelji će , 23. novembra od 19 časova, organiziovati memorijalni turnir upod nazivom "20 godina bez velikog šampiona".

Memorijal će biti održan u hali Pinki“ u Zemunu, a turnir je međunarodnog karaktera i na programu je prvi put posle deset godina pauze.

Ovoga puta uz pomoć Kik boks kluba „Zemun“ i pokroviteljstva Kik boks saveza Srbije.

- Sve je spremno za početak sada već tradicijalnog Memorijala posvećenog Zoranu Šijanu, koji ove godine nosi naziv “20 godina bez velikog šampiona” i sigurno će biti jedan od najboljih turnira u kik-boksu u Srbiji. Imaćemo osam mečeva, od kojih su tri uvodne i pet profesionalnih borbi. U borbi večeri, za profesionalnog prvaka Srbije, rukavice će ukrstiti Zlatko Turković i Miloš Đukić, a u preostalim borbama imamo goste iz Češke, Slovačke, Holandije i Slovenije - kaže Bojan Ostojić, direktor

Ulaz na Memorijal posvećen Zoranu Šijanu je besplatan.

- Svi koji žele da prisustvuju i uživaju kvalitetnom kik-boksu mogu da dođu sutra od 13 časova do blagajni hale “Pinki”u Zemunu, gde će besplatno dobiti ulaznice, a pored borbi smo spremili i niz interesantnih novina. Jedna od njih je i film o Zoranu Šijanu, koji ćemo sutra premijerno pustiti pred publikom. Zato očekujemo punu halu i potrudićemo se da ljubiteljima ovog sporta, svima onima koji su voleli, poštovali i uživali u veštini Zorana Šijana, priredimo pravi spektakl, jer on to svakako zaslužuje – istakao je Bojan Ostojić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media