ON JE VEROVAO U NAS I ZATO JE TO URADIO: Kovač otkrio tajnu pred finale sa Slovenijom!
Slobodan Kovač, Foto: CEV

evropsko prvenstvo

ON JE VEROVAO U NAS I ZATO JE TO URADIO: Kovač otkrio tajnu pred finale sa Slovenijom!

- Statističar Milan Simojlović, koji nije bio sa nama zbog obaveza u Rusiji, je sinoć pre meča sa Francuskom poslao kompletnu statistiku Slovenije... To je pokazatelj da je i pre meča verovao u nas - rekao je Slobodan Kovač

Objavljeno:

Novi selektor odbojkaške reprezentacija Srbije Slobodan Kovač napravio je pravo malo čudo sa Orlovima na Prvenstvu Evrope.

Niko nije verovao u ove momke, a oni su svima zapušili usta i sutra će od 17 i 30 pokušati da osvoje zlato protiv Slovenije.

-Pozitivan sam, energija je pozitivna u ekipi. Bilo je teško zaspati zbog adrenalina i emocija koje su proživljene sinoć. Sada nas čeka taj najvažniji korak - rekao je Kovač.

Kovač je prošle godine trenirao Slovence, tako da ih veoma dobro poznaje.

- Trudićemo se... Pripremamo se što je bolje. Statističar Milan Simojlović, koji nije bio sa nama zbog obaveza u Rusiji, je sinoć pre meča sa Francuskom poslao kompletnu statistiku Slovenije... To je pokazatelj da je i pre meča verovao u nas. Sada je na nama da snimimo protivnika kako bi trebalo i da napravimo dobru taktiku za taj meč da bismo mogli da ostvarimo željeni rezultat - rekao je Kovač uz osmeh.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.