SELEKTOR ODREDIO SPISAK ZA KVALIFIKACIJE: Jedna od najlepših rukometašica ponovo igra za reprezentaciju!
Ljubomir Obradović, Foto: Rukometni savez Srbije

OBJAVLJEN SPISAK

SELEKTOR ODREDIO SPISAK ZA KVALIFIKACIJE: Jedna od najlepših rukometašica ponovo igra za reprezentaciju!

Srbija će prvo igrati protiv Švajcarske, 25. septembra u Kraljevu, a četiri dana kasnije srpske rukometašice čeka meč protiv Slovačke

Objavljeno:

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović objavio je spisak igračica na koje računa na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.

Srbija će prvo igrati protiv Švajcarske, 25. septembra u Kraljevu, a četiri dana kasnije srpske rukometašice čeka meč protiv Slovačke.

Na Obradovićevom spisku su: golmani Jovana Risović, Kristina Graovac, Katarina Tomašević, leva krila Sanja Radosavljević, Timea Milošević, Dijana Radojević, pivoti Dragana Cvijić, Sladjana Pop – Lazić, Jovana Milojević, desna krila Željka Nikolić, Ana Kojić, bekovi: Jovana Stoiljković, Marija Obradović, Sanja Vujović, Jelena Trifunović, Tamara Radojević, Kristina Liščević, Jelena Lavko, Anđela Janjušević, Dijana Števin.

Srbija kvalifikacije startuje bez Andree Lekić
Srbija kvalifikacije startuje bez Andree Lekić foto: Dado Đilas

Srbija će kvalifikacije startovati bez najbolje igračice Andree Lekić, dok je kapiten Katarina Krpež-Šlezak trudna. U reprezentaciju se vraća Sanja Vujović, nekada Damnjanović, koja je pauzirala karijeru zbog trudnoće i koja se porodila pre nekoliko meseci. Okupljanje rukometašica zakazano je za nedelju u Beogradu u popodnevnim časovima kada će se krenuti put Kraljeva

Pored Švajcarske i Slovačke, u grupi sa Srbijom je još Rusija, a po dve najbolje selekcije iz svake grupe izboriće plasmana na Evropsko prvenstvo čiji su domaćini Danska i Norveška od 4. do 20. decembra 2020. godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.