SLEDEĆE GODINE OVDE ZAJEDNO PROSLAVLJAMO OLIMPIJSKO ZLATO! Odbojkašice hrabro najavile novo druženje na 'balkonu'!
Stefana Veljković, Foto: EPA/Tolga Bozoglu

BRAVO, LAVICE NAŠE!

SLEDEĆE GODINE OVDE ZAJEDNO PROSLAVLJAMO OLIMPIJSKO ZLATO! Odbojkašice hrabro najavile novo druženje na 'balkonu'!

- Osetili smo vašu podršku i to nam je dobio dodatni motiv da budemo još jače - rekla je Tijana dok je masa grmela "Em-Vi-Pi, Em-Vi-Pi”

Objavljeno:

Zlatne srpske odbojkašice pojavile su se pred masom ispred Skupštine grada Beograda kako bi proslavile osvajanje Evropskog prvenstva.

Prva se masi obratila prelepa Stefana Veljković.

- Nadamo se da ćemo sledeće godine biti ovde da svi zajedno proslavimo olimpijsko zlato - obećao je zlatni osmeh našeg tima.

Hercegovka Tijana Bošković dobilo je ubedljivo najveći aplauz.

- Hvala svima koji su došli večeras i koji su nas bodrili tokom prvenstva. Osetili smo vašu podršku i to nam je dobio dodatni motiv da budemo još jače - rekla je Tijana dok je masa grmela “Em-Vi-Pi, Em-Vi-Pi”

Zlatne srpske odbojkašice
Zlatne srpske odbojkašice foto: EPA/Tolga Bozoglu

Kapitenka Maja Ognjenović je ponovila Stefanine reči, samo malo opširnije.

- Dobro veče i od mene. Verujte da pričati ovde pred vama na balkonu i naći prave reči da vam se zahvalimo je pet puta teže nego igrati finale protiv Tursku pred 14.000 njihovih navijača. Hvala vam i ma koliko da smo daleko, vidimo se sledeće godine istim povodom - obećala je i Maja napad na olimpijsko zlato.

Čovek koji je stvorio kaznenu ekspediciju svetske odbojke Zoran Terzić je bio umeren i skroman kao i kada je juče smišljao kako da ohladi Tursku u paklu Ankare.

- Veliki pozdrav svima u Beogradu, celoj Srbiji, Republici Srpskoj, Kosmetu. Ovo je san svake od devojaka koje vidite ovde. To je ono za šta igraju. Ne zbog samog balkona već zbog vas. Svaka devojčica od vas koja počne da se bavi odbojkom, učiniće veliku stvar za naš sport. Hvala vam puno - rekao je Terzić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.