HRVATSKA ATLETIČARKA IZNAJMLJUJE APARTMAN: Pravila koja je uvela su više nego fašistička!
Blanka Vlašić, Foto: Printscreen/Instagram

KAO U VOJSCI

HRVATSKA ATLETIČARKA IZNAJMLJUJE APARTMAN: Pravila koja je uvela su više nego fašistička!

Jedna od najuspešnijih skakačica u vis rešila je da uplovi u vode biznisa i da iznajmljuje apartmane u Splitu

Objavljeno:

Slavna hrvatska atletičarka Blanka Vlašić bavi se turizmom.

Jedna od najuspešnijih skakačica u vis rešila je da uplovi u vode biznisa i da iznajmljuje apartmane u Splitu. Međutim, ukoliko želite da boravite u apartmanu slavne atletičarke moraće da izdvojite pozamašnu svotu novca.

Noćenje u apartmanu košta 662 kune, udaljen je 700 metara od plaže Bačvice, a postoje i određena pravila koja podsećaju na kućni red neke vojne kasarne i neki bi rekli da su veoma fašistička.

- Ovaj apartman ne dozvoljava boravak deci. Nisu dostupni dečji krevetići. Pušenje nije dozvoljeno. Zabave nisu dozvoljene. Boravak kućnih ljubimaca nije dozvoljen - stoji u opisu apartmana na internetu.

Kao da sve to nije bilo dovoljno, gosti moraju da imaju i gotovinu prilikom dolaska u apartman koji ima četiri zvezdice.

Mnogi su skloni tvrdnji da je Blanka Vlašić odavno završila sportsku karijeru imajući u vidu da je poslednji nastup imala na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine kada je osvojila bronzu. Propustila je Svetsko prvenstvo u Londonu 2017. godine i Evropsko prvenstvo u Berlinu 2018. godine, a otkazala je i nastupa na Svetskom prvenstvu u Dohi u septembru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.