PRIJATELJ OTKRIO NOVE INFORMACIJE O ŠUMAHERU: Naše prijateljstvo nije isto, jer ne možemo da komuniciramo!
Procurile su nove informacije o stanju Mihaela Šumahera, Foto: EPA/Oliver Berg

Očekuje se uskoro dokumentarac

PRIJATELJ OTKRIO NOVE INFORMACIJE O ŠUMAHERU: Naše prijateljstvo nije isto, jer ne možemo da komuniciramo!

Žan Tod je ispričao da se Nemac i dalje bori, kao i cela porodica

Objavljeno:

Zdravstveno stanje Mihaela Šumahera se drži u strogoj tajnosti i konstantna je misterija za javnost. Tek s vremena na vreme dobijamo informacije o tome kako danas izgleda i u kakvom je stanju rekorder po broju titula u Formuli 1.

Već pet i po godina je prošlo od kako je Nemac doživeo tešku nesreću na skijanju u Francuskoj od kada više nikad takoreći nije viđen javno, a tek s vremena na vreme kroz saopštenje ili na neki drugi način procuri informacija o njegovom zdravstvenom stanju.

Jedan od onih retkih koji ga obilaze i imaju uvid u to šta se dešava, ima li ikakvog napretka u oporavku i kako izgleda jeste njegov nekadašnji saradnik u timu Ferarija Žan Tod.

On je nedavno bio u porodičnoj kući Šumahera u Švajcarskoj, gde se on oporavlja od posledica teške nesreće koju je doživeo. Posle toga dao je intervju za Radio Monte Karlo, gde je dao jednu od retkih informacija o stanju slavnog Nemca.

Uskoro se očekuje premijera dokumentarca o Mihaelu Šumaheru
Uskoro se očekuje premijera dokumentarca o Mihaelu Šumaherufoto: AP

On je poručio da se Mihael bori, kao i njegova porodica, ali da njihovo prijateljstvo više ne može da bude isto, jer ne mogu da komuniciraju kao pre.

- Naravno da naše prijateljstvo ne može da bude isto, kao što je bilo nekada. Samo zato što više ne možemo da komuniciramo kao pre. O Mihaelu se brinu veoma dobro. Živi sa porodicom u kući između Ženeve i Lozane. Nastavlja da se bori i njegova porodica se bori na isti način - rekao je Žan Tod, koji smatra da njegove posete pomažu Mihaelu da ima pozitivne misli.

- Na kraju, samo pozitivne misli mu pomažu. I njegova porodica je pozitivna u psihičkom smislu, uprkos okolnostima.

Prethodnog meseca njegova supruga Korina dala je jednu od retkih informacija vezanih za Mihaela Šumahera.

- Mihael je borac i nikada neće odustati - rekla je Korina.

Fanovi Šumahera željno očekuju premijeru dokumentarca o Mihaelu Šumaheru, gde će prvi put biti objavljene detaljnije informacije, kao i intervjui članova porodice o stanju legende Formule 1.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.