I SA ZVEZDOM SAM PISAO ISTORIJU: Doneo sam prvu titulu i pobedu nad Partizanom! Znam da će biti nezadovoljnih!
Igor Milanković i Nikola Rađen su se vratili u Crvenu zvezdu, Foto: Starsport©

Promovisali trenera i kapitalno pojačanje

I SA ZVEZDOM SAM PISAO ISTORIJU: Doneo sam prvu titulu i pobedu nad Partizanom! Znam da će biti nezadovoljnih!

Legendarni bivši vaterpolista i trener se vratio u klub za koji je nastupao u sezoni 1990/91

Objavljeno:

Novi trener vaterpolista Crvene zvezde Igor Milanović i povratnik kao igrač, nekadašnji reprezentativac, Nikola Rađen izjavili su da su srećni zbog povratka kući i da će učiniti sve da u klubu, zajedno sa Wind sportom, stvore nove šampione. Milanović i Rađen vratili su se među crveno-bele u sklopu saradnje sa Wind sportom. - Srećan što sam se vratio kući, sa Jelenićem i Milojevićem sam stari prijatelj. Drago mi je što se javila ideja da se uspostavi saradnja sa Wind sportom i mene postave za šefa struke i da budem zajedno sa Rađenom, koji je ovde osvojio Ligu šampiona. Ljudi iz Zvezde pokazali su spremnost da osveže tim i sa ambicijom da budemo prvi. Za mene je to izazov i novo iskušenje, u mom Beogradu. Možda bude i iznenađenja u pojačanjima, tim će igrati čvrsto i želimo da svakom u Ligi šampiona budemo čvrst rival, pa i Ferencvarošu - rekao je Milanović na konferenciji za medije u Sportskom društvu Crvena zvezda.

Igor Milanović najavljuje najviše ambicije kluba
Igor Milanović najavljuje najviše ambicije klubafoto: Starsport©

On je dodao da su pregovori trajali pola sata i da ne treba pridavati važnost tome što je najdublji trag u karijeri ostavio u Partizanu. - Nije mi prvi put da branim boje Crvene zvezde, biće verovatno nezadovoljnih navijača Partizana, ali ja sam bio u Zvezdi 90/91 kad je prvi put osvojena titula, prvi put pobeđen Partizan, sa Vlahom Orlićem, kad smo Jelenić i ja bili najbolji centarski tandem na svetu i šteta je što zbog embarga nismo igrali Ligu šampiona - poručio je Milanović.

Igor Milanović je kao igrač doneo Zvezdi titulu
Igor Milanović je kao igrač doneo Zvezdi titulufoto: Starsport©

Rađen je takođe izrazio zadovoljstvo što se vratio u Beograd. - Drago mi je što sam ovde, intimno sam priželjkivao da završim karijeru u Zvezdi, klubu koji volim i ta koji navijam. Dodatno, saradnja sa Wind sportom uticaće da projekat koji smo započeli u Pančevu podignemo na viši nivo i siguran sam da ćemo da stvaramo nove šampione - rekao je Rađen, koji je prethodne dve sezone proveo u Dinamu iz Moskve

Nikola Rađen je osvojio Ligu šampiona sa Zvezdom
Nikola Rađen je osvojio Ligu šampiona sa Zvezdomfoto: Starsport©

Direktor kluba Igor Milojević iskoristio je priliku da novinarima čestita Svetski dan sportskih novinara i poručio da je želja svih da maksimalno iskoristi prisustvo velikog šampiona kakav je Milanović, pre svega u pravljenju sistema za mlade i budućnost. - Saradnja sa Wind sportom će nam u budućnosti doneti kapacitete rada mlađih kategorija. Minule sezone za dlaku je izgubljena titula, čestitke igračima i treneru Aleksandru Filipoviću. Prvo mesto izgubljeno je porazom u Beogradu od Šapca, ne u finalu. Jedna od najtežih sezona, ali iskustvo više, da budemo još jači i još bolji. Ponosan sam na to što smo najbolji u fer-pleju - rekao je on.

1 / 6 Foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.