Posle izbora biće promena na čelu Ministarstva sporta i omladine?

Vučić želi nove ljude

Posle izbora biće promena na čelu Ministarstva sporta i omladine?

Umesto Udovičića, na funkciju ministra mogao bi da dođe selektor Dejvis kup selekcije Srbije
Objavljeno:

Posle vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji koji su zakazani za 24. april, moglo bi da dođe do promene na čelu Ministarstva omladine i sporta. Najozbiljniji kandidat za ulogu ministra, ukoliko SNS, trijumfuje i formira Vladu, jeste selektor Dejvis Kup selekcije Srbije, Bogdan Obradović. Selektor srpskog tima nalazi se na visokom 13. mestu poslaničke liste Srpske napredne stranke, a kako saznaje "Alo", Obradović bi se uklopio u plan premijera Aleksandra Vučića koji planira da napravi nekoliko promena na ministarskim pozicijama i dovede nove ljude.

Selektor srpskog tima bi trebalo da zameni dosadašnjeg ministra Vanju Udovičića koji za dve i po godine rada na toj funkciji nije u potpunosti ispunio očekivanja. - Mnogi su se uverili da Obradović važi za čoveka koji je patriotski nastrojen. U tenisu se zarad odbrane svoje reprezentacije i Srbije često sukobljavao i sa mnogim svetskim silama. Vešt je govornik, koji se ne drži isključivo sportskih okvira, spreman je da jasno i glasno iznese mišljenje i na političke teme - kaže jedan od članova SNS-a.
Sa druge strane Udovičić bi trebalo da iskoristi svoje političko iskustvo i preuzme funkciju predsednika Olimpijskog komiteta Srbije, umesto Vlada Divca, koji će se povući sa te funkcije kada mu istekne mandat posle OI u Riju. (Espreso.co.rs / Izvor: Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.