MANIJAK BLUDNIČIO NAD HRVATSKOG SPORTISTKINJOM DOK JE SPAVALA: Kad se probudila, usledio je traumatičan momenat!
Matea Rajković, Foto: Printscreen/Youtube

STRAŠNE STVARI

MANIJAK BLUDNIČIO NAD HRVATSKOG SPORTISTKINJOM DOK JE SPAVALA: Kad se probudila, usledio je traumatičan momenat!

Pre pet godina u Rovinju se dogodio incident

Objavljeno:

Odbojkašice Mladosti osvojile su ove sezone prvenstvo Hrvatske, kao i Kup. I to u sezoni u kojoj nisu imale nijedan jedini poraz. Štaviše, jedino im je Rijeka u finalu Kupa odnela dva seta.

- Igram ozbiljno odbojku dvadesetak godina i ne sećam se da sam ikada s bilo kojim klubom završila sezonu bez poraza. Ove smo sezone doista bile dominantne. Istina, u finalu Kupa bilo je malo neizvesno, ali znala sam i pri 2:2 u setovima da ćemo na kraju pobediti. Uostalom, na zadnjim treninzima smo se pripremali za peti set i takvu situaciju. S obzirom na to da smo bili najzaposleniji klub ove sezone u Hrvatskoj i da je umor bio na vrhuncu, ovo je veliki uspeh. Svaka čast i Riječankama. Borile su se kao lavice za svaku loptu - ističe Matea Rajković (28), libero Mladosti.

Prvi put finale Kupa igrano je nakon završetka prvenstva?

- Moram da priznam da nam to nije odgovaralo. To je nešto novo jer je Kup uvek igran u januaru, kad je sezona bila na vrhuncu i kad su sve ekipe u formi - kaže Matea.

Atraktivna igračica ne seća se kad je ove sezone bila slobodna.

- Trenirale smo i na sve praznike. Možda sam bila samo dva dana slobodna. Sada sledi mali odmor, a 13. maja je okupljanje reprezentacije.

Na pripreme su pozvana četiri libera.

- Iskreno, ne opterećujem se hoću li ili neću ući u sastav za utakmice Zlatne lige. Kako selektor odluči, tako će biti. Dugo sam u reprezentaciji, još od mlađih kategorija. Iza sebe imam nastupe na nekoliko Evropskih prvenstava. Žao mi je što nisam uspela barem jednom da odem na OI. Bilo je puno lepih stvari vezanih uz reprezentaciju.

Nažalost, i jedna ružna. Pre pet godina, u Rovinju, dogodio se stravičan incident.

- Bilo je oko 15 časova kada sam zaspala u bungalovu. Pola sata kasnije probudilo me glasno dahtanje. Kada sam otvorila oči, imala sam šta da vidim. Iznad mene, na kolenima, bio je neki mladić go do pojasa i bludničio je nada mnom! Sve se dogodilo u sekundi, počela sam da vrištim i to je me spasilo jer je pobegao glavom bez obzira - rekla je tada 21-godišnja Matea.

I danas se s gnušanjem sjeća tog događaja.

- Nije to bilo tako davno i sećanja su ostala. Bilo je jako ružno i nikad to neću zaboraviti. Neke sitne posljedice su ostale. Nije mi bilo lako, ali sam uspjela izići kao pobjednica - ističe Matea.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.