HRVATI ŽESTOKO PRETE SRBIMA: Razbićemo vas u Zadru!
Zastave Hrvatske i Srbije, Foto: AP

JAKE REČI

HRVATI ŽESTOKO PRETE SRBIMA: Razbićemo vas u Zadru!

Šta vi kažete na ovakve najave?

Objavljeno:

Rukometne reprezentacije Srbije i Hrvatske remizirale su u Beogradu u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo (više pročitajte OVDE). Već u nedelju od 20.30 časova će Orlovi u narednom kolu gostovati Kockastima u Zadru, a legende hravtskog rukometa veruju da će njihov tim bez muke ostvariti trijumf.

Mirza Džomba je ubeđen da će Orlovi doživeti ubedljiv poraz.

- Mnogo smo bolja ekipa. To nismo pokazali na gostovanju, ali kod kuće sigurno hoćemo. Utakmice sa Srbijom su uvek posebne i u dvorani "Krešimir Ćosić" biće dobra atmosfera. Lako ćemo dobiti ovu utakmicu, pobedićemo između pet i deset razlike - rekao je Džomba za 24 sata.

Srbija vs Hrvatska
Srbija vs Hrvatska foto: Starsport©

Petar Metličić je bio još oštriji.

- Blagi užas i jako negledljiva utakmicu. Mogu da razumem da, ako govorimo o bodovima, utakmica nije imala veliku važnost, ali me čudi što veliki broj naših igrača nije bio motivisaniji, jer se igralo u Beogradu pred 8.000 ljudi. Jako loša utakmica protiv skromne, ali borbene Srbije. Očekujem mnogo ozbiljniju i kvalitetniju utakmicu u Zadru. Uveren sam kako su svi naši igrači svesni da je igra u prvom meču bila loša i da mogu mnogo bolje. Očekujem lepršavu igru, kako bi publika uživala, a ne samo rutinsko odrađivanje posla i osvajanje bodova - istakao je bivši reprezentativac Hrvatske.

Da nas nisu ipak malo previše potcenili?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.