NE DAJ BOŽE DA SE SRBI SLOŽE: Srpski klubovi ostaju u Regionalnoj vaterpolo ligi! Zvezdini mečevi odloženi!
Ilustracija, Foto: AP

EPILOG

NE DAJ BOŽE DA SE SRBI SLOŽE: Srpski klubovi ostaju u Regionalnoj vaterpolo ligi! Zvezdini mečevi odloženi!

Stav VSS i klubova učesnika bio je da ne žele da igraju u gradu gde se dogodio incident i bazenima udaljenim manje od 200 kilometara od Splita

Objavljeno: 20:12h

Srpski klubovi podržali su Regionalnu vaterpolo ligu i nema reči o povlačenju iz takmičenja, zaključak je sednice Upravnog odbora tog takmičenja održane u ponedeljak u Beogradu.

Podsetimo, vaterpoliste Crvene zvezde napala je grupa huligana u Splitu pre meča sa Mornarom, a stav Vaterpolo saveza Srbije i klubova učesnika bio je da ne žele da igraju u gradu gde se dogodio incident i bazenima udaljenim manje od 200 kilometara od Splita. Hrvatski vaterpolo savez je ovakav stav prokomentarisao kao najavu izlaska iz lige.

Upravni odbor Regionalne lige
Upravni odbor Regionalne lige foto: Vaterpolo savez Srbije

Saopštenje posle beogradskog sastanka prenosimo u celosti.

- Još jednom se najoštrije osuđuje incident u kojem su napadnuti sportisti VK Crvena zvezda u Splitu. Obzirom na molbu VK Crvena zvezda da se njihove utakmice ne igraju u Splitu zbog traume napadnutih igrača, a uzevši u obzir da VK Mornar ne snosi odgovornost za gore navedeni događaj, utakmice VK Crvena zvezda sa splitskim klubovima VK Mornar i VK POŠK se odlažu do daljnjeg. Iskazana je podrška u daljem takmičenju u okviru Regionalne vaterpolo lige koju i dalje podržavaju svi klubovi učesnici. Naredna sednica UO RVL održaće se 12. marta 2019. za vreme odigravanja utakmice Hrvatska - Srbija u Sisku - navedeno je u saopštenju Upravnog odbora lige.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.