OTKRIVEN ORGANIZATOR LINČA NA VATERPOLISTE ZVEZDE: Ivaniševićev sestrić dobija pretnje smrću, a nije on!
Foto: Twitter / Printscreen

nova saznanja

OTKRIVEN ORGANIZATOR LINČA NA VATERPOLISTE ZVEZDE: Ivaniševićev sestrić dobija pretnje smrću, a nije on!

Nove informacije o napadu na vaterpoliste Zvezde u Splitu

Objavljeno: 21:24h

Konobar koji je dojavio huliganima gde sede vaterpolisti Crvene zvezde je sestrić čuvenog hrvatskog tenisera Gorana Ivaniševića, ali nije Ivan Lokica, kao što su hrvatski mediji prvo objavili, već njegov rođeni brat Goran, ekskuzivno je preneo Kurir.

Porodica Ivana Lokice zbog ovoga je došla u vrlo neprijatnu situaciju, a Kurir je uspeo da stupi u kontakt s njegovom suprugom Sandrom.

- Naša porodica sada preživljava pakao. Mom suprugu Ivanu prete smrću, preko društvenih mreža stižu mu užasne poruke od navijača iz Srbije, a on s tim nema nikakve veze. Takođe, imamo decu i ne želimo da zbog toga imaju probleme u školi - rekla je Sandra Radunović Lokica za Kurir i dodaje:

- Mi imamo mnogo poslovnih partnera iz Srbije, sada smo u velikom problemu i ne želimo da se naša porodica i moj suprug dovode u bilo kakvu vezu sa incidentom.

Ivan Lokica ima mlađeg brata Gorana, koji je jedan od vođa navijača Torcide, Upravo je Goran Lokica osumnjičen da je javio napadačima da vaterpolisti Zvezde sede u kafiću na splitskoj rivi.

- Mi nemamo nikakvog kontakta s Goranom, moj suprug s njim ne razgovara deset godina. On je punoletan, ne zanima nas čime se bavi i šta radi - zaključila je Sandra Radunović Lokica.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.