LEPOTICA JE ČULA ZAPOMAGANJE NA ULICI: Zgrabila je lopova i 15 minuta ga davila, a onda su saznali ko je ona!
Patrisija Melo je lako savladala lopova, Foto: Printscreen/Youtube/Muito Mais Ação Jiu Jitsu

Držala ga do dolaska policije

LEPOTICA JE ČULA ZAPOMAGANJE NA ULICI: Zgrabila je lopova i 15 minuta ga davila, a onda su saznali ko je ona!

Lepa Patrisija postala je prava heroina u rodnoj zemlji zbog toga što je uradila

Objavljeno:

Patrisija Melo postala je zvezda na internetu kada je zahvaljujući svom poznavanju džiu džice savladala lopova, a cela ta akcija je snimljena i okačena na Jutjub.

Brazilka, koja je tri godine trenirala džiu džicu, je savladala pljačkaša na ulici i potom ga 15 minuta držala u zahvatu iz kog nije mogao da joj se otrgne, te su tako dočekali policiju koja ga je uhapsila.

Za razliku od svoje sunarodnice Poljane Vijane koja je pre manje od mesec dana isprebijala lopova koji je pokušao da je opljačka, atraktivna Patrisija ipak nije to učinila, već je samo iskoristila svoje sposobnosti da ga savlada i zadrži dok ne stignu snage reda i zakoba.

Ona je sa svojom majkom šetala ulicom u rodnom gradu Kašias do Sul kada je začula zapomaganje. Majci je ostavila psa i odmah otrčala u pomoć žrtvi.

- Prvo sam ga samo držala, ali kada sam videla da bi mogao da pobegne, omotala sam noge oko njega i namerno se spustila na tlo dok nije došla policija - priča hrabra Patrisia.

Ona se vodila činjenicom da lopov sigurno nema oružje, jer bi ga izvadio tokom pljačke.

Brazilski mediji preneli su da se radi o narkomanu koji se često mota pored prodavnica, a zanimljivo, on je uzeo samo dve kutije slatkiša i s tim je uspeo da pobegne obezbeđenju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.