Strašan gest Velimira Stjepanovića: Poklonio zlatnu medalju sedmogodišnjem dečaku!

kapa dole majstore

Strašan gest Velimira Stjepanovića: Poklonio zlatnu medalju sedmogodišnjem dečaku!

Nakon što je opravdao ulogu favorita na državnom prvenstvu na bazenu Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“, Stjepanović je svoju zlatnu medalju poklonio sedmogodišnjem dečaku
Objavljeno:

Svaka čast za Velimira Stjepanovića. Srpski plivač još jednom je pokazao da nije samo dobar plivač, već i veliki čovek. Nakon što je opravdao ulogu favorita na državnom prvenstvu na bazenu Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“, Stjepanović je svoju zlatnu medalju sa trke na 400 metara odmah posle ceremonije dodele priznanja poklonio sedmogodišnjem dečaku Marku Ćulibrku, plivaču iz kluba 11. april.

AP/Michael Sohn, Velimir Stjepanović
- Isplivao sam tri sekunde brže od onog što sam planirao pre finala, tako da mogu da budem apsolutno zadovoljan. Pritom, dolazim iz punog treninga, tokom jutra sam plivao kvalifikacije, potom sam odradio i 45 minuta u teretani, ali uz sve to došao sam do vremena 3:51. Sve svoje medalje, osim onih najvažnijih, poklanjam deci, jer vidim da im to mnogo znači. Želim da ih obradujem, ali i motivišem da nastave sa treninzima - rekao je Stjepanović. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.