HTELI SU DA DOKAŽU KO JE JAČI: MMA borac dobio 18 godina zatvora zbog ubistva dizača tegova u uličnoj tuči!
MMA borac je ubio dizača tegova, Foto: Printscreen/Youtube/2BGangsta

Ishod tragedije

HTELI SU DA DOKAŽU KO JE JAČI: MMA borac dobio 18 godina zatvora zbog ubistva dizača tegova u uličnoj tuči!

Dva puta ga je udarcem nogom iz okreta oborio na beton, a onda nije prestao da ga udara pesnicom u glavu

Objavljeno:

Ruski MMA borac Anar Alahveranov osuđen je na 18 godina zatvora zbog ubistva dizača tegova Andreja Dračeva u uličnoj tuči kako bi rešili raspravu koji sport je superiorniji.

Cela planeta je bila zgrožena kada se prošle godine u javnosti pojavio snimak brutalne tuče MMA majstora i šampiona u dizanju tegova na ulici u Habarovsku.

Ubica je udario iz okreta nogom brutalnim udarcem Dračeva u glavu koji je potom pao, ali je ustao nakon čega mu je Alahveranov zadao novi udarac i po drugi put ga oborio.

Usledio je potom iživljavanje neprestanim udarcima pesnicom u glavu dok je nastradali nepomično ležao na zemlji. Bilo je to klasično iživljavanje koje je dovelo do tragičnog ishoda.

Alahveranov se predao policiji kada je počela potraga za njim i suđenje je trajalo godinu dana, a tokom njega on se izvinio porodici čoveka koga je ubio i poručio da bi voleo da može da vrati vreme.

Tužilaštvo je tražilo 19 godina zatvorske kazne, dok je odbrana tražila 9 i da se delo okarakteriše kao ubistvo iz nehata.

- Želeo bih da se izvinim Andrejevoj porodici i roditeljima zbog onoga što sam uradio i što im je nanelo veliki bol. Nisam želeo, niti planirao da se to desi kao što tužilac tvrdi. Znam kako je to izgubiti nekog bliskog i razumem kako se Andrejevi roditelji osećaju - rekao je Alahveranov čiji je otac nastradao u februaru ove godine u saobraćajnoj nesreći.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.