ŽREB ZA EP 2019: Svetske šampionke saznaju rivale u Istanbulu, a Orlovi u Briselu
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, Foto: ossrb.org

SRBIJA DOBIJA PROTIVNIKE

ŽREB ZA EP 2019: Svetske šampionke saznaju rivale u Istanbulu, a Orlovi u Briselu

Evropsko prvenstvo za odbojkaše zakazano je od 12. do 29. septembra, a odbojkašica od 23. avgusta do 8. septembra

Objavljeno:

Žreb za EP 2019. u konkurenciji odbojkaša biće održan 16. januara u Briselu, a u konkurenciji dama 23. januara u Istanbulu.

Evropsko prvenstvo za odbojkaše zakazano je od 12. do 29. septembra u Sloveniji, Belgiji, Holandiji i Francuskoj. Odbojkaši će utakmice igrati u A grupi u Monpeljeu, Nantu i Parizu, u Francuskoj, u B grupi u Briselu i Antverpenu, u Belgiji, u C grupi u Ljubljani, u Sloveniji, i u D grupi u Roterdamu, Amsterdamu i Apeldornu, u Holandiji.

Na prvenstvu će igrati 24 reprezentacije podeljene u 4 grupe, a direktan plasman izborili su, osim organizatora, Srbija, Rusija, Nemačka, Italija, Bugarska, Češka, Poljska i Turska. Preostalih 12 selekcija biće poznato 9. januara, kada su na programu utakmice poslednjeg, 6. kola kvalifikacija.

Evropski šampionat 2019. u konkurenciji odbojkašica na progrmau je od 23. avgusta do 8. septembra u Turskoj, Poljskoj, Mađarskoj i Češkoj. Odbojkašice će utakmice u A grupi odigrati u Ankari u Turskoj, u B grupi u Poljskoj (mesta će naknadno biti određena), u C grupi u Budimpešti u Mađarskoj i u D grupi u Bratislavi u Slovačkoj.

Na prvenstvu će igrati 24 reprezentacije, a direktan plasman, pored organizatora, izborili su Srbija, Holandija, Azerbejdžan, Italija, Rusija, Belorusija, Nemačka i Bugarska. Preostalih 12 selekcija biće poznato 9. januara, kada su na programu utakmice poslednjeg, 6. kola kvalifikacija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.