Grbić nudio ostavku, ali ona nije prihvaćena!

i dalje će biti selektor

Grbić nudio ostavku, ali ona nije prihvaćena!

Grbić je ostavku ponudio kada je reprezentacija ostala bez šanse da se plasira na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, dok je još kvalifikacioni turnir u Berlinu trajao
Objavljeno:

Zamalo da odbojakaška reprezentacija Srbije ostane bez selektora. Kako prenosi jedan poljski sajt, Nikola Grbić je nudio svoju ostvaku, ali predsednik OSS-a je nije prihvatio. Pod Grbićevim vođstvom, srpski odbojkaši su osvojili srebro u Svetskoj ligi i ispali u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, pre debakla u Berlinu. - Nudio sam svoju ostavku Aleksandru Boričiću jer nisam ispunio zadatak koji mi je zadao. Međutim, on je samo odmahnuo glavom i rekao: ‘Prestani da se zavitlavaš, ne prihvatam tvoju ostavku, ostaješ na klupi do Olimpijskih igara u Tokiju 2020. godine’. Naravno, ako tim ne bude igrao dobro i ne bude postizao dobre rezultate, otići ću ranije jer je dobrobit reprezentacije najvažnija - istakao je Grbić u intervjuu za jedan poljski sajt.

Grbić iza sebe ima tek jednu i po sezonu u ulozi trenera i svestan je da mora još mnogo toga da nauči. - Osećam odbojku, znam sve o odbojci, ali moram da naučim još mnogo o njoj kao trener. Jer, nije isto biti igrač i trener, sada to jasno vidim. Uvek polazim od sebe. Odmah posle neuspeha u Berlinu, počeo sam da razmišljam u čemu je bio problem. Najlakše je bilo uperiti prstom u igrače i reći da nisu odigrali dobro. Ali, bili smo zajedno tamo i oni ne mogu da promene svoju igru ako ja ne promenim nešto u svom pristupu - naglasio je Grbić. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.