KAKO JE BITI DIZAČ TEGOVA U SRBIJI?! Vladimir Jović gost Espresa na Sajmu medija!
Vladimir Jović i novinar Espreso.rs Uroš Marjanović, Foto: Filip Plavčić

OVO MNOGE ZANIMA

KAKO JE BITI DIZAČ TEGOVA U SRBIJI?! Vladimir Jović gost Espresa na Sajmu medija!

Sve o čemu će on pričati, imaćete priliku da gledate u našem prenosu sa Sajma medija

Objavljeno: 15:38h

Ovog petka od 15:30, gost portala Espreso.co.rs, na štandu Adria Media Grupe, biće dizač tegova (šampon Srbije u pauerliftingu) Vladimir Jović koji će nam pričati o "powerliftingu", njegovom statusu u Srbiji i srpskom sportu.

On će se osvrnuti i na predrasude koje postoje prema ovoj vrsti sporta, ali i generalno o mestu takozvanih malih sportova u našoj zemlji.

- Naš sport je samofinansirajuć, mi to sve radimo iz srca. U uslovima u kojima živimo to je jako teško. Kada se pomene dizanje tegova, ljudima je odmah asocijacija ogromni, nabildovani ljudi, što se po meni vidi da nije tačno. I ovo je sport kao svaki drugi - istakao je Jović.

1 / 3 Foto: Filip Plavčić

- Pre dve godine naš sport je priznat od države, pa sada Savez može da računa na pomoć države. Čim smo prepoznati od nje, prepoznati smo i od međunardonih institucija. Imali smo i Balkansko prvenstvo kod nas, a sve pod pokroviteljstvom Evropske asocijacije pauerliftinga.

Koja su trenutna odličja koja nosi Vladimir?

- Trenutno sam šampion Srbije u mojoj kategoriji do 66 kilograma, a vicešampion sam Balkana. Ali, hajde sada da se ne hvalim preterano - između ostalog nam je rekao Jović.

Sve o čemu smo pričali pogledajte na priloženom video snimku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.