PARTIZAN PROSLAVIO ROĐENDAN: Izabrani najbolji za ovu godinu, a fudbalera ni na mapi...
Foto: Starsport©

dobro raspoloženje

PARTIZAN PROSLAVIO ROĐENDAN: Izabrani najbolji za ovu godinu, a fudbalera ni na mapi...

Za najbolju seniorsku ekipu je proglašen osvajač duple krune i učesnik Lige šampiona vaterpolo klub Partizan

Objavljeno:

Sportsko društvo Partizan proslavilo je u četvrtak u Zemunu 73.rođendan, a ukras na lepu svečanost predstavljale su dodele nagrada najuspešnijim članovima za period između dva rođendana.

Za najbolju seniorsku ekipu je proglašen osvajač duple krune i učesnik Lige šampiona vaterpolo klub Partizan. Najuspešnija ženska ekipa u seniorskoj konkurenciji je košarkaški klub, osvajačice Kupa Srbije.

Najbolji senior je plivač Velimir Stjepanović, vlasnik pet medalja sa Mediteranskih igara i finalista Evropskog prvenstva, dok je najbolja seniorka već po tradiciji stigla iz streljaštva. Reč je, naravno, o Andrei Arsović, evropskoj vicešampionki i osvajaču Svetskog kupa.

Velimir Stjepanović
Velimir Stjepanović foto: Reuters

Najuspešniji juniorski klub je veslački, junior košarkaš Marko Pecarski, dok je najbolja juniorka karatistkinja Milica Stanimirović. Za najboljeg pionira JSD Partizan proglašen je vaterpolista Zoran Brašnjović, dok je u istoj kategoriji bolja od svih bila šahistkinja Ana Bagaš.

Marko Pecarski
Marko Pecarski foto: Dado Đilas

Nagrada za najboljeg trenera je otišla u ruke selektora juniora i šefa struke Partizanovih junoša Aleksandra Bućana. Najuspešniji amaterski radnik je predsednik šahovskog kluba Jovan Obradović, a za najboljeg radnika JSD Partizan je proglašen Zoran Jungić.

Evo i svih fotografija sa događaja:

1 / 7 Foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.