Neuništivi Brejdi i ludi preokret obeležili NFL vikend: Bersi imali 17:0, ali su na kraju izgubili!
Foto: AP

NFL, 1. vikend

Neuništivi Brejdi i ludi preokret obeležili NFL vikend: Bersi imali 17:0, ali su na kraju izgubili!

Tač daunovi preko Alisona u trećem, Adamsa u šestom i Koba u 13. minutu doneli su veliki preokret domaćima i pobedu

Objavljeno:

Grin Bej Pekersi savladali su na svom terenu Čikago Berse na startu sezone, posle velikog preokreta u poslednjoj deonici 24:23.

Iako su "Medvedi" u prvom poluvremenu postigli 17, a nisu primili nijedan poen, na kraju nisu mogli da se pohvale pobedom.

Treći kvartal je bio izjednačen, viđen je po fild gol na obe strane, pa se u poslednju deonicu ušlo sa 20:3 u korist Bersa. Tada je usledila potpuna dominacija Pekersa.

Tač daunovi preko Alisona u trećem, Adamsa u šestom i Koba u 13. minutu doneli su veliki preokret domaćima i pobedu.

Na otvaranju NFL sezone ekipa Nju Inglanda je na svom terenu posle velike bore savladao Hjuston Teksanse rezultatom 27:20.

Tokom čitavog meča Nju Ingland je vodio na krilima sjajnog Toma Brejdija, koji je i u 41. godini pokazao da je najbolji kvoterbek NFL bacivši 277 jardi, tri pasa za tačdaun, uz jedan presečen pas.

Hjuston je pokušavao da stigne i prestigne prošlosezonske šampione AFC, ali kad god je bilo potrebno nisu znali da iskoriste greške protivnika. Petriotsi su na poluvremenu imali 15 poena prednosti (21:6), ali pad u nastavku meča nije ih skupo koštao.

U ostalim mečevima, Kanzas Siti Čifsi savladali su Los Anđeles Čardžerse na strani 38:28, zahvaljujući sjajnoj igri u trečoj deonici, koju su dobili 14:0.

Vašington Redskinsi su dobili Arizona Kardinalse, takođe na gostovanju, sa 24:6, a ključna je bila druga četvrtina. U njoj su gosti ostvarili prednost 21:0 i već tada rešili pitanje pobednika. Karolina Pantersi su bili uspešni na startu sezone protiv Dalas Kaubojsa 16:8, a Denver Bronkosi su bili bolji od Sjetl Sihoksa u neizvesnom meču 27:24.

Rezultati:

Baltimor - Bafalo 47:3 Klivlend - Pistburg 21:21 (produžetak) Indijanapolis - Sinsinati 23:34 Majami - Tenesi u toku Minesota - San Francisko 24:16 Nju Ingland - Hjuston 27:20 Nju Orleans - Tampa Bej 40:48 Njujork Džajants - Džeksonvil 15:20

Los Anđeles - Kanzas 28:38

Arizona - Vašington 6:24

Karolina - Dalas 16:8

Denver - Sijetl 27:24

Grin Bej - Čikago - 24:23

Još nisu odigrani mečevi Detroit Lajons - Njujork Džets i Oukland Rejders - Los Anđeles Rems.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.