Posle fudbala, Zvezdi i u vaterpolo Ligi šampiona zapala grupa smrti!
Foto: News1/Nebojša Mandić

VATERPOLO LIGA ŠAMPIONA

Posle fudbala, Zvezdi i u vaterpolo Ligi šampiona zapala grupa smrti!

Biće jaka konkurencija

Objavljeno:

Žreb u Barseloni za Ligu šampiona u vaterpolu nije bio naklonjen Crvenoj zvezdi.

Četa Dejana Savića igraće u A grupi, a rivali mogu samo da se požele. "Crveno-beli" će ukrstiti koplja sa Pro Rekom, vicešampionom Evrope, koji je elitno takmičenje osvajao osam puta i za koji nastupaju srpski reprezentativci Filip Filipović i Dušan Mandić.

Drugi favorit grupe A je mađarski Eger za koji nastupaju bivši igrači Crvene zvezde Marko Avramović i Strahinja Rašović koji su sa beogradskim klubom osvajali elitno takmičenje i Super kup Evrope 2013. godine.

Crvena zvezda će još dočekati Dinamo iz Moskve čije kapice nose takođe bivši šampioni Evrope sa "crveno-belima" Nikola Rađen i Duško Pijetlović, Barselonetu i tim Steaua iz Rumunije, a preostala dva učesnika biće poznata posle kvalifikacija koje počinju 14. septembra.

U prvom kolu, izabranici Dejana Savića ugostiće Pro Reko. Priliku da se takmiči u eliti, Crvena zvezda je dobila posle odustajanja Partizana, a za najjače takmičenje dobila je i sedam novih igrača.

Drugu grupu čine Olimpijakos, Jug, Solnok, Špandau, Hanover, Mladost Zagreb, kvalifikant C i kvalifikant B, a po četiri prvoplasirana tima izboriće plasman na Fajnal ejt.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.