Filipović gazi hleb koji je jeo: Partizan ne zaslužuje Ligu šampiona, puna podrška Zvezdi!
Foto: Dado Đilas

intervju

Filipović gazi hleb koji je jeo: Partizan ne zaslužuje Ligu šampiona, puna podrška Zvezdi!

Filipović o učešću srpskih timova u Evropi

Objavljeno:

Kapiten srpske vaterpolo reprezentacije Filip Filipović oglasio se povodom neigranja Partizana u Ligi šampiona, pošto je to mesto zauzela Crvena zvezda koja je u finansijskoj boljoj poziciji od najtrofejnijeg srpskog kluba.

On je u intervjuu koji je objavljen na njegovom ličnom sajtu istakao da je za srpski sport bolje što vaterpolisti sa crveno-belim kapicama igraju najveće evropsko klupsko takmičenje:

– Smatram da je to prava odluka, podržavam je i dajem punu podršku Zvezdi. Verujem da je to bolje, Partizan ni prošle godine nije imao ekipu za to takmičenje. Uvek je dobro imati jednog ili dva predstavnika u najelitnijem takmičenju, tako da je to pravi potez. Voleo bih da ti mladi igrači stasaju, osete draž i kvalitet najboljeg vaterpola u Evropi – rekao je Filipović i nastavio:

Vaterpolisti Partizana i Zvezde
Vaterpolisti Partizana i Zvezde foto: Beta / Espreso ilustracija

– Partizan u ovom trenutku ne treba da razmišlja o propuštenoj šansi za Ligu šampiona, već da proba da se restartuje, obrati pažnju na rad u mlađim kategorijama i da pusti trenutno stabilniji klub da ide napred, a Partizan se možda kroz par godina priključi Zvezdi u Ligi šampiona. Zašto ne bismo imali dva kluba u Ligi šampiona, a ne samo jedan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.