Udovičić obećao po 20.000 evra svakom vaterpolisti do petka, a evo i šta je rekao o podeli karata!

Da li mu verujete?

Udovičić obećao po 20.000 evra svakom vaterpolisti do petka, a evo i šta je rekao o podeli karata!

Ministar omladine i sporta govorio je o tome što su mediji pisali da su ulaznice za finale većinom podeljene članovima SNS-a i zaposlenima u javnim preduzećima
Objavljeno: 13:12h

Ministar sporta i omladine Vanja Udovičić izjavio je da će vaterpolisti Srbije biti nagrađeni sa po 20.000 evra za osvojeno zlato na Evropskom prvenstvu u Beogradu i da će im te nagrade biti isplaćene do petak. Sramota kakva se ne pamti: Tviteraši razvaljuju SNS zbog sklanjanja matematičara s balkona! (FOTO) Gostujući na televiziji "Pink", ministar je rekao da je sadašnja Vlada na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem najbolja po srpski sport, dodavši da su urađene mnoge stvari, da su nagrade za uspehe najveće u regionu, da je isplata penzija nosiocima nacionalnih priznanje redovna i da su Savezi već dobili novac za pripremu za odlazak na Olimpijske igre.

- U životu uvek imate semafor koji pokazuje koju je rezultat. Uvek može više da se uradi, ali istina je da je mnogo urađeno - izjavio je Udovičić koji je obećao da će posle 50 godina biti izgrađen i nacionalni trening centar za vaterpolo. On se osvrnuo i na organizaciju šampionata i na to što se u medijima pisalo da su članovima SNS-a podeljene karte za finale.
SNS izdelio karte za finale javnim preduzećima, vodiće se računa ko i odakle zviždi! (VIDEO) - Ja ne znam da li bi neko dao karte nekome, a onda da doživi da se zviždi istom. Plan im ipak nije uspeo: Arena zviždala Nikoliću tokom dodele medalja! (VIDEO) (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.