ZASLUŽEN PLASMAN NA F6: Nikola Grbić najavljuje promene u timu u meču protiv Kine! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Beta

LIGA NACIJA

ZASLUŽEN PLASMAN NA F6: Nikola Grbić najavljuje promene u timu u meču protiv Kine! (FOTO) (VIDEO)

Srbiju u nedelju od 13.30 u Đangmenu očekuje poslednja utakmica u regularnom delu takmičenja i to protiv domaćina petog vikenda - Kine

Objavljeno:

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić ocenio je da je njegova ekipa zasluženo izborila plasman na završni turnir Lige nacija u Lilu.

- Plasirali smo se na završni turnir jedno kolo pre kraja i mislim da su momci apsolutno zasluženo to uradili. Osim u četiri utakmice koje smo izgubili od najjačih ekipa, u svim ostalim mislim da smo pokazali dobru odbojku i zasluženo pobeđivali i zborili plasman na F6 - rekao je Grbić posle utakmice protiv Japana.

Odbojkaši su pobedom od 3:1 protiv Japana u drugoj utakmici poslednjeg, petog kola Lige nacija izborili plasman na Završni turnir. Srbiju u nedelju od 13.30 u Đangmenu očekuje poslednja utakmica u regularnom delu takmičenja i to protiv domaćina petog vikenda – Kine.

- Koja god ekipa je na terenu, mora maksimalno da se trudi i da apsolutno ide na pobedu. To što ću odmarati neke igrače, jer jednostavno moram da odmaram ne znači da su nam ambicije da izgubimo. Moj mentalitet je takav da kojih god šest igrača su na terenu moraju da idu na pobedu - izjavio je Nikola Grbić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.