Saviću je svejedno sa kim će Srbija igrati finale!

zlate je svakako naše

Saviću je svejedno sa kim će Srbija igrati finale!

Selektor našeg tima rekao je da nema želje pred utakmicu za zlato
Objavljeno: 22:39h

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić istakao je zadovoljan trijumfom nad Grčkom i plasmanom u finale prvenstva Evrope, ali da je u ovom trenutku najbitnije da se ekipa što bolje spremi za poslednju prepreku do zlatne medalje. Vaterpolisti Srbije pobedom nad Grčkom (13:7) imaće priliku u subotu da odbrane titulu prvaka Evrope i to pred rasprodatom Kombank arenom u Beogradu.

- Najbitnije je da smo u finalu i moramo što pre da se spremimo za to... odbranom i izuzetnim ritmom uspeli smo da ih neutrališemo. Fenomenalan trijumf za nas - rekao je Savić novinarima u miks zoni. Srbija u finalu čeka boljeg iz duela Mađarska - Crna Gora, ali selektor nije imao posebnu želju. - Svako finale je teško, pa ne vidim razlog da tako ne bude i sada - jasan je bio Savić. Vaterpolista Stefan Mitrović istakao je da rezultat protiv Grčke nije realan odnos snaga dva tima.
- Grčka je imala najbolju formu i igrala visok nivo vaterpola. Sada se okrećemo narednom meču, živimo za finale pred domaćom publikom i jedva čekam taj meč. Ko god da dođe, neće biti lako - zaključio je Mitrović. Finale je na programu u subotu od 17.45. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.