VELIKO SRCE I ČIN LEGENDE RUKOMETA: Veselinu Vujoviću umrla majka, ali on nije otišao na sahranu da bi njoj ispunio poslednju želju!
Foto: EPA/Georgi Licovski

kakav čovek

VELIKO SRCE I ČIN LEGENDE RUKOMETA: Veselinu Vujoviću umrla majka, ali on nije otišao na sahranu da bi njoj ispunio poslednju želju!

Čuveni rukometaš i trener proživljava teške trenutke, ali je ipak ostao uz reprezentaciju Slovenije koju priprema za mečeve sa Mađarima u baražu za odlazak na Svetsko prvenstvo

Objavljeno:

Veselin Vujović doživeo je porodičnu tragediju, pošto mu je preminula majka Jelena.

Selektora Slovenije je vest o smrti majke zatekla na pripremama nacionalnog tima "zmajčeka" koje čeku baraž mečevi za Svetsko prvenstvo protiv Mađarske.

Uprkos nesreći koja ga je zadesila i bolu i tugi koje oseća, legendarni bivši rukometaš, neće prisustvovati sahrani, već želi da ostane uz svoje izabranike.

Veselin Vujović neće prisustvovati sahrani majke, da bi ostao sa reprezentativcima Slovenije koje sprema za baraž za Svetsko prvenstvo protiv Mađarske
Veselin Vujović neće prisustvovati sahrani majke, da bi ostao sa reprezentativcima Slovenije koje sprema za baraž za Svetsko prvenstvo protiv Mađarske foto: EPA/Georgi Licovski

- Ovo je veliki šok i teška situacija za mene. Danas će biti sahranjena, biću sa njom u mislima, ali ostajem sa ekipom. Momci su tihi i ne želim da budu utučeni. Bol ću zadržati za sebe, a od igrača želim da budu koncentrisani na obaveze na terenu - izjavio je Vujović.

Kako kaže, daće sve od sebe da njegov tim pobedi i taj trijumf će posvetiti svojoj majci.

- Pričali smo pre nekoliko dana i njena želja je da moj tim pobedi. Ovakvu motivaciju u karijeri nisam imao. Najveća bi mi uteha bila trijumf u ovom meču - rekao je Vujović.

BONUS VIDEO: Fudbalerke Zvezde na poluvremenu u Pioniru

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.