ODLIČAN POVRATAK: Nikola Grbić zadovoljan posle pobede nad Argentinom! (FOTO)
Foto: Fonet

LIGA NACIJA

ODLIČAN POVRATAK: Nikola Grbić zadovoljan posle pobede nad Argentinom! (FOTO)

"Nadam se da ću ovog vikenda uspeti da rotiram igrače i odmorim nekoga bar jednu utakmicu, a opet, da rezultat ne bude u problemu"

Objavljeno:

Selektor Srbije Nikola Grbić rekao je da je ekipa ostvarila zasluženu pobedu protiv Argentine u utakmici prvog kola 12. grupe trećeg vikenda u Ligi nacija.

- Odličan povratak. Oni nisu preterano briljirali u ispoljavanju emocija na terenu, a bili su vrlo efikasni. Imaju dobrog, jakog i iskusnog tehničara koji je vrlo precizan i imali smo problema da im napravimo brejk. Dobra stvar je bila i naš servis, u odnosu na broj grešaka napravili smo gotovo isti broj ako ne asova ali poluasova, lopti koje su se vratile na našu stranu. U četvrtom setu smo bili u rezultatskom zaostatku, oni su ponovo počeli da igraju dobro, ali mi smo se vratili dobrom igrom, organizovanim blokom i odbranom, kontinuitetom u napadu - rekao je Grbić, preneo je sajt Saveza.

foto: EPA/Adam Warzawa

On je dodao da rotacijama pokušava da odmori igrače, a da time ne ugrozi rezultat. - Nažalost to se sa Australijom nije desilo, ai ne mogu da igram non-stop sa prvom šestorkom jer do sledećeg vikenda neko može da se povredi. Trudim se koliko je moguće da ih odmorim jer nema dovoljno vremena ni za trening, nego moraju da igraju. Nadam se da ću ovog vikenda uspeti da rotiram igrače i odmorim nekoga bar jednu utakmicu, a opet, da rezultat ne bude u problemu - naveo je Grbić.

BONUS VIDEO:

Alen Omić posle pobede nad FMP-om u prvom meču finala plej-ofa

(Espreso.co.rs / OSS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.