VELIKI USPEH! Arunovićeva i Mikec uzeli srebro na Svetskom kupu!
Foto: Fonet

BRAVO

VELIKI USPEH! Arunovićeva i Mikec uzeli srebro na Svetskom kupu!

Za srpski tandem par ovo je bilo treće odličije u ovoj disciplini nakon što je u Čangvonu bio treći, a u Fort Beningu drugi

Objavljeno: 21:21h

Streljački par Zorana Arunović i Damir Mikec ostvario je veliki uspeh, pošto je osvojio srebrnu medalju na Svetskom kupu u Minhenu u disciplini miks vazdušni pištolj.

Za srpski tandem par ovo je bilo treće odličije u ovoj disciplini nakon što je u Čangvonu bio treći, a u Fort Beningu drugi.

Zorana i Damir
Zorana i Damir foto: Beta

Preostali naši reprezentativni miksevi su u jakoj konkurenciji ostali bez finala, ali su ostvarili dobre plasmane. U miksevima vazdušnom puškom ekipa Srbija 2, koju čine Bobana Momčilović-Veličković i Diitrije Grgić, zauzela je 12. mesto.

Vazdušnom puškom tim Srbija 1 u sastavu Andrea Arsović i Milutin Stefanović je došao do 14. mesta, dok su Sanja Vukašinović i Lazar Kovačević ostvarili rezultat koji je bio dovoljan za 25. poziciju.

Najsjajnije odličije osvojio je tandem ukrajinskih strelaca Olena Kostevič i Oleg Omelčuk, koji je u dramatičnoj završnici nadmašio naš tim za 0,2 kruga i na taj način rezultatom od 778 krugova izjednačio svetski rekord. Ukrajinci su osvojili zlatne medalje i u pojedinačnoj konkurenciji.

BONUS VIDEO: Čanak posle poraza od Zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.