Gol razlika presudila Crnogorcima, iživljavanje vaterpolostkinja Holandije i Mađarske! (FOTO)

ep u vaterpolu 5.dan

Gol razlika presudila Crnogorcima, iživljavanje vaterpolostkinja Holandije i Mađarske! (FOTO)

Uz naš portal možete pratiti uživo sva dešavanja sa Evropskog prvenstva u vaterpolu
Objavljeno: 21:52h

Peti dan Evropskog prvenstva u vaterpolu, koje se održava u Beogradu otvorili su reprezentativci Hrvatske i Malte, a naši susedi pobedili su rezultatom 22:2 i obezbedili drugo mesto u B grupi. Najefikasniji su bili Sandro Sukno i Andro Bušlje sa po četiri pogotka. Hrvatska će u osmini finala, najverovatnije, igrati protiv Holandije. Srbija je u drugom meču ove grupe bila još jednom ubedljiva, a njena žrtva bila je Francuska koja je poražena 16:8.

U grupi A je bila veoma zanimljiva borba prvu poziciju, a Crnoj Gori ni trijumf od 15:6 nad Slovačkom nije bio dovoljan za prvo mesto na tabeli, jer su Španci završili sa boljom gol razlikom posle pobede nad Holandijom 15:4. Poznato je nekoliko parova četvrtfinala, a evo i kako izgleda kostur muškog dela turnira.
Printscreen/microplustiming.com
U ženskoj konkurenciji Holandija i Mađarska su se iživljavale nad nejakim Portugalkama i Turkinjama. Ruskinje su bile nešto blaže sa Grkinjama 16:6. Program i rezultati 5. dana: Muškarci Hrvatska - Malta 22:2 Španija - Holandija 15:4 Crna Gora - Slovačka 15:6 Srbija - Francuska 16:8
Žene
Holandija - Portugalija 28:2 Mađarska - Turska 27:1 Rusija - Grčka 16:6
Printscreen/microplustiming.com
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.