Skočim na sudije da se svađam, a  smrde na alkohol! Veselin Vujović izazvao zemljotres izjavama o arbitrima! (FOTO)
Foto: Reuters

surovo

Skočim na sudije da se svađam, a smrde na alkohol! Veselin Vujović izazvao zemljotres izjavama o arbitrima! (FOTO)

Možda i najveći rukometaš svih vremena ukazuje i na bezobrazluk najcenjenijih arbitara

Objavljeno: 17:20h

Sukob između našeg stručnjaka, trenutno selektora Slovenije i trenera Kopra, kao i ljudi koji dele pravdu na terenu ključa već neko vreme. Veselin Vujović je čovek koji ne ume da "odćuti" već im sve odmah "saspe u brk" zbog čega često bude sankcionisan.

foto: Reuter

Možda i najveći rukometaš svih vremena ukazuje i na bezobrazluk najcenjenijih arbitara u sportu u kojem je, mi to odlično znamo, suđenje oduvek problematično.

- Na takmičenjima se sudije voze u luksuznim automobilima, odsedaju u najboljim hotelima. Za razliku od nas rukometaša. U hotelskim restoranima biraju šta će da jedu, dok se ekipe sa druge strane žale na slabu ishranu... Tako sam i uvideo da naš sport sa takvim ljudima ne napreduje. Možda me kazne zbog ovih reči, ali neka, ja sam ponosan čovek, uplašen nisam.

- Često mi se desi da kada skočim ispred njih da se svađamo, osetim miris alkohola. To sam jednom hteo da stavim u zapisnik, ali me je delegat odgovorio jer bi to bilo loše po rukomet. Jednom me pokradu, pa me potom ubeđuju da je sve u redu i onda dođemo do toga da je suđenje skandalozno. Pa i oni žive od rukometa, ali imaju i svoje interese.

BONUS VIDEO: Izjava navijača Srbije koji je došao u Kovilovo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.