Majdov najbolji sportista Zvezde, a kik-bokserka prva dama crveno-belih! (VIDEO)
Majdov, Čović i Dabetićeva, Foto: Beta

sd crvena zvezda dodelilo nagrade

Majdov najbolji sportista Zvezde, a kik-bokserka prva dama crveno-belih! (VIDEO)

Za najbolji klub u prethodnoj godini proglašeni su košarkaši, dok je fudbalski dobio specijalno priznanje za plasman u grupnu fazu Lige Evrope, kao i za plasman među 32 najbolja kluba u tom takmičenju

Objavljeno:

Džudista i reprezentativac Srbije Nemanja Majdov proglašen je za najboljeg sportistu Sportskog društva Crvene zvezde u prethodnoj godini, dok je kik-bokserka Diana Dabetić proglašena za najbolju sportistkinju.

Za najbolji klub u prethodnoj godini proglašeni su košarkaši, dok je fudbalski dobio specijalno priznanje za plasman u grupnu fazu Lige Evrope, kao i za plasman među 32 najbolja kluba u tom takmičenju.

Nagradu je u ime kluba primio generalni direktor Zvezdan Terzić, koji se tom prilikom zahvalio i rekao da je priznanje dodatni stimulans da FK Crvena zvezda bude još bolji.

Nagradu "crveno-belo srce" dobio je trener fudbalskog kluba Vladan Milojević za sve učinjeno u prethodnom periodu, ostvarene rezultate i atmosferu koju je stvorio kako među igračima, tako i u celom klubu.

Nagradu za životno delo dobila je četvrta Zvezdina zvezda Vladimir Petrović Pižon. Njemu je priznanje uručio treća Zvezdina zvezda Dragan Džajić.

Nagrade su dodeljene u Mediju centru stadiona "Rajko Mitić" povodom 73 godine Sportskog društva Crvena zvezda.

- Želim da svim Zvezdašima čestitam 73. rođendan, da u ime svih Zvezdaša čestitam nosiocima nagrada na rezultatima koji su obeležili 73. godinu postojanja Crvene zvezde. Prošle godine su slavu Crvene zvezde prenosili i u Evropu i svet. Fascinantno je šta sve Zvezda ostvaruje za ovih 73 godina. Prethodne godine smo osvojili 37 nacionalnih titula, 19 u seiorskoj i 18 u mlađim kategorijama. Imamo i dva svetska prvaka, i svaka generacija i svaka naša godina je donosila poseban rezultat. Zvezda je svetlo koje se ne gasi, koje obasjava ne samo nas u Srbiji, već povremeno i ceo svet, i prenosi slavu ne samo naših sportista nego i našeg naroda i naše države. Zato hvala svima, živela Zvezda, živela Srbija - rekao je predsednik SD Zvezde Petar Škundrić.

Događaju je prisustvovao veliki broj proslavljenih sportista svih sportskih sekcija Crvene zvezde, mnogobrojne legende crveno-belih boja.

Zvezdi su rođendan čestitali i mnogobrojni veliki, do sada već nagrađivani sportisti, i to putem video čestitke koja je emitovana tokom same manifestacije - Vladimir Cvetković, Goran Bunjevčević, Nemanja Vidić i Marko Pantelić.

BONUS VIDEO: Stanje u svlačionicama na Čairu pred meč Radničkog i Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.