VODI RAČUNA ŠTA PRIČAŠ: Reprezentativac Srbije poslao preteću poruku Cvetkoviću!
Jovica Cetković je rekao da je dobijao preteće poruke od igrača, Foto: Fonet

Sve dublje tonemo u blato

VODI RAČUNA ŠTA PRIČAŠ: Reprezentativac Srbije poslao preteću poruku Cvetkoviću!

Kako je sada već bivši selektor Srbije ispričao, on je nakon što je njegov izveštaj sa EP procurio u javnost, dobio preteću poruku od jednog igrača

Objavljeno: 12:41h

Ne nazire se kraj vukljanja po kaljuzi srpskog rukometa posle silnih skandala koji su izbili u javnosti nakon debakla na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj.

Silne afere još tokom takmičenja, pa onda optužba selektora na račun igrača da su se provodili do zore pred utakmice, zajedničko pismo reprezentativaca u kome su optužili selektora da je alkoholičar, na kraju burna sednica UO Rukometnog saveza na kojoj je Jovica Cvetković smenjen, ali ni to nije bio kraj.

Jovica Cvetković
Jovica Cvetkovićfoto: EPA/Antonio Bat

Kako je sada već bivši selektor Srbije ispričao za "Alo", on je nakon što je njegov izveštaj sa EP procurio u javnost, dobio preteću poruku od Petra Nenadića.

- Vodi dobro računa šta pričaš o nama, jer mi znamo mnogo više nego što ti misliš! Nemoj lagati novine da smo izlazili i prati sebe zbog svog neznanja i alkohola. Sram da te bude tvojih godina i laži - piše u poruci za koju Cvetković tvrdi da je dobio od najskupljeg srpskog rukometaša svih vremena.

Petar Nenadić je označen kao glavni krivac
Petar Nenadić je označen kao glavni krivacfoto: Reuters

Cvetković i dalje tvrdi da stoji iza svega što je rekao za svoje igrače i naveo je da je čitav tim "bio talac Nenadića".

- Sve je istina i nekome to smeta. Pa, mi smo bili taoci Petra Nenadića. On je prvo rekao da neće da igra, ali to nije rekao meni, već saigračima iz reprezentacije, a onda se predomislio - rekao je Cvetković.

BONUS VIDEO: TEREN U SUBOTICI U OČAJNOM STANJU: Odalaganje meča Spartaka i Zvezde sve izvesnije!

(Espreso.co.rs / Izvor: Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.