Oglasio se i hrvatski sudija koga je navijač Vojvodine gurnuo u vodu! Sreo je napadača u policiji i otkrio šta mu je rekao! (VIDEO)
Sudija Marko Matijavić se sreo sa navijačem koji ga je napao, Foto: Printscreen/Youtube/Srbija među šljivama

Nezapamćeni incident

Oglasio se i hrvatski sudija koga je navijač Vojvodine gurnuo u vodu! Sreo je napadača u policiji i otkrio šta mu je rekao! (VIDEO)

Marko Matijavić misli da napad nema veze sa time što je Hrvat

Objavljeno:

Prethodni vikend za nama je definitivno obeležio ogromni skandal na vaterpolo utakmici između Vojvodine i Crvene zvezde u regionalnoj ligi kada je navijač domaćih gurnuo sudiju u bazen dve sekunde pre kraja utakmice.

I dok smo posle toga mogli da čujemo koje je opravdanja za svoj postupak 53-godišnji navijač "lala", sada smo mogli da vidimo i šta o kompletnom incidentu misli i žrtva Marko Matijavić.

- Nikome na kraj pameti nije bilo da će mi taj čovek prići s leđa i gurnuti me u bazen. Starije kolege kažu da se poslednji ovakav slučaj dogodio 1980. godine, kada je u bazenu završio legendarni arbitar Željko Klarić. Bio sam iznenađen, ali kao bivšem vaterpolisti i treneru voda mi predstavlja prirodne okruženje. Nije problem što sam bio mokar, ali sam posle razmišljao da me mogao udariti motkom ili šakom po glavi - ispričao je Matijavić.

Hrvatski arbitar je istakao da je siguran da njegova nacionalnost nema nikakve veze s napadom, već da je razlog za ovakav gest bilo to što Vojvodina nije pobedila.

Interesantno, on i napadač su se sreli kasnije u policiji kada su obojica davali izjave.

- Zajedno smo dali iskaz policiji. Taj čovek mi se kasnije izvinio, nije bio agresivan, bio je korektan i neću ga tužiti. Druga je stvar što će zbog prekida utakmice ispaštati ekipa za koju navija.

BONUS VIDEO: PIKSI I MARADONA DA MU POZAVIDE: Bivši fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković postigao gol kakav daju samo velemajstori

(Espreso.co.rs / Izvor: Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.