GEJMERI ZA GEJMERE! Prijavite se na humanitarni turnir i pomozite Nastasiji koja boluje od  užasne bolesti! (FOTO)
Tržni centar Voždovac, mesto održavanja jednog dela turnira, Foto: Fonet

APELUJEMO...

GEJMERI ZA GEJMERE! Prijavite se na humanitarni turnir i pomozite Nastasiji koja boluje od užasne bolesti! (FOTO)

Svi turniri ce se igrati na ESL platformi. U planu su i humanitarni strimovi tj. prenose svih turnira na youtube i twitch kanalima.

Objavljeno: 18:22h

Addicted e-Sports i lvlUP e-Sports organizuju humanitarni turnir pod nazivom “Gejmeri za gejmere” koji će se održati 23. februara u Beogradu i 24. februara u Novom Sadu.

Cilj turnira je prikupljane priloga za Nastasiju Nedimović koja boluje od retke vrste raka koštane srži.

Gejmeri 'u akciji
Gejmeri "u akciji"foto: EPA/David Chang

Nastasija je sestra Viktora Kneževića našeg poznatog DOTA2 igrača i supruga Nemanje Nedimovića koji se takođe bavi gejmingom što je dalo naziv turniru. CS:GO i HS turnir će se održati u Gamepub-u, igraonici koja se nalazi na Voždovačkom stadionu u Beogradu dana 23.02, a LoL i DOTA2 će biti 24.02. u Novosadskoj lvlUP igraonici.

Svi turniri ce se igrati na ESL platformi. U planu su i humanitarni strimovi tj. prenose svih turnira na youtube i twitch kanalima.

- Ovom prilikom želimo da okupimo sve ljude dobre volje koji vole i koji se bave e-Sportom u našoj državi na bilo koji način i pokažemo da smo i mi, gejmeri, ljudi kao i ostali i razbijemo predrasude sa kojima se svakodnevno susrećemo. Molimo Vas da nam unapred potvrdite Vaše učesće na turniru, zbog promocije i ujedno organizovanja line up-a.- napisali su iz ove organizacije.

OVDE možete da se prijavite na turnire, kao i da dobijete podrobnije informacije o svemu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.