DEMOLIRANA KUĆA HRVATSKOG GOLMANA ZBOG PORAZA: Njegova žena sikće od besa i poručuje da je on završio s reprezentacijom! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Iva Alilovic

Skandal posle eliminacije

DEMOLIRANA KUĆA HRVATSKOG GOLMANA ZBOG PORAZA: Njegova žena sikće od besa i poručuje da je on završio s reprezentacijom! (FOTO)

Grupa hrvatskih huligana je posle utakmice tokom noći izvršila napad na kuću u kojoj živi golman "kauboja" Mirko Alilović

Objavljeno:

Poraz Hrvatske od Francuske i ostajanje bez polufinala Evropskog prvenstva, čiji su upravo oni domaćini, teško je pao svima, a neki nisu mogli sportski da ga podnesu.

Grupa hrvatskih huligana je posle utakmice tokom noći izvršila napad na kuću u kojoj živi golman "kauboja" Mirko Alilović, a koga su okarakterisali kao jednog od glavnih krivaca za debakl, s obzirom na to što su mislili da će kao domaćini igrati minimum finale.

Mirko Alilović je označen kao jedan od krivaca za neuspeh Hrvatske
Mirko Alilović je označen kao jedan od krivaca za neuspeh Hrvatskefoto: Reuters

Huligani su gađali kuću kamenjem i drugim predmetima porazbijali su prozore crepove i drugu štetu

Informacije o napadu je podelila supruga hrvatskog golmana, Iva, putem društvenih mreža koja je uz to ljutito poručila njen suprug posle svega što se dešavalo na turniru neće više igrati za reprezentaciju, odnosno da je ona protiv toga.

Iva Alilović je rekla da njen suprug više neće igrati za reprezentaciju
Iva Alilović je rekla da njen suprug više neće igrati za reprezentacijufoto: Printscreen/Facebook/Iva Alilovic

- Sinoć nakon utakmice neko mi je porazbijao prozore, vitražno staklo, krov na kući na Rabu, i ima dosta toga slomljenog i razbijenog, napravio nam je veliku štetu! Ima dosta vas s Raba, da li je iko išta čuo ili da li iko išta zna?! Molim pomoć od ljudi s Raba! Hvala - napisala je ona, a potom je bes pokuljao iz nje i postala još oštrija:

- Ja proklinjem svaki njegov odlazak u tu prokletu reprezentaciju. Ovo mu je zadnje!

Iva Alilović je takođe bila predmet kritika tokom Evropskog prvenstva
Iva Alilović je takođe bila predmet kritika tokom Evropskog prvenstvafoto: Printscreen/Facebook/Iva Alilovic

Alilović je tokom čitavog prvenstva bio na meti kritika zbog loše forme, a čak ga je u jednom momentu selektor Lino Červar sklonio iz tima, da bi ga vratio pred poslednja dva meča u drugoj fazi takmičenja.

BONUS VIDEO: SRBIN UŽIVA VELIKO POŠTOVANJE: Najskuplji igrač u istoriji Mančester junajteda podelio sa fanovima jako važnu informaciju za Nemanju Matića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.