Zelenović pred sledeći meč na EP: Igramo protiv najbolje ekipe na svetu, nemamo pritisak! (FOTO)
Foto: Fonet

JOŠ DVA MEČA

Zelenović pred sledeći meč na EP: Igramo protiv najbolje ekipe na svetu, nemamo pritisak! (FOTO)

Ne možemo da igramo protiv velikih reprezentacija ako nemamo kontinuitet

Objavljeno:

Rukometni reprezentativac Srbije Nemanja Zelenović rekao je da njegova ekipa treba rasterećeno da uđe u predstojeći meč protiv Francuske na Evropskom prvenstvu.

- Treba da budemo rasterećeni. Igramo protiv jedne ekipe koja je najbolja na svetu, toliko medalja su osvojili poslednjih godina... Ne treba da budemo opterećeni, treba da poboljšamo ono što možemo, da možda više igramo na krila, da upotrebimo malo više i pivotmene, da budemo raznovrsniji - rekao je Zelenović, prenosi Rukometni savez Srbije. Rukometaši Srbije su drugu fazu Evropskog prvenstva počeli porazom od Norveške (32:27) i na taj način se i teoretski oprostili od plasmana u polufinale.

foto: Reuter

Zelenović je naveo da su vicešampioni sveta, Norvežani, pokazali da su fantastična ekipa. - Igrali smo, borili smo se prvih 30 minuta, ali dešavaju nam se te crne rupe... Ne možemo da igramo protiv velikih reprezentacija ako nemamo kontinuitet, to je jedna stvar koja mora da se promeni u našoj igri da bismo mogli da napravimo neki veći uspeh - rekao je Zelenović.

Utakmica izmedju Srbije i Francuske igra se u ponedeljak od 18.15 u Areni Zagreb. Norveška, Švedska, Hrvatska i Francuska imaju po četiri boda u Grupi I, s tim da Švedjani i Francuzi imaju meč manje. Srbija i Belorusija su bez bodova.

BONUS VIDEO: Džejms Feldin posle poraza Crvene zvezde od Himkija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.