LEGENDA SRPSKE ODBOJKE ČEKALA 25 GODINA NA PLATU! Vanja Grbić dobio ono što je zaradio pre dve i po decenije! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

NEVEROVATNO!

LEGENDA SRPSKE ODBOJKE ČEKALA 25 GODINA NA PLATU! Vanja Grbić dobio ono što je zaradio pre dve i po decenije! (FOTO)

Nijedna od strana nije želela da priča o iznosu, ali na internetu se mogu pronaći kalkulatori za obračunavanje kamata, pa tako, primera radi, za dug od 1.000 dinara iz 1995. godine poverilac može da dobije danas čak 132.000 dinara

Objavljeno:

Odbojkaški klub Vojvodina napravio je interesantan gest, rešivši da isplati zaostala dugovanja svom najvećem igraču ikada, Vanji Grbiću!

On je imao dokument da klub iz Novog Sada duguje ono što je zaradio još 1993. godine, a "lale" su se setile, 25 godina kasnije!

Grbić je izbrisao sve kamate na koje je imao zakonsko pravo, oprostio i trećinu duga, a Vojvodina se obavezala da će poštovati dogovorenu dinamiku isplate ostatka.

- Iako sam imao papir u rukama, nisam želeo da ugrozim najveću odbojkašku instituciju u Srbiji. Jednostavno, da sam pretio ili ugasio klub, to ne bih bio ja. Našli smo zajednički jezik, dogovorili se, imajući u vidu da je taj klub mnogo veći od svih nas - priča Grbić za Kurir.

Nijedna od strana nije želela da priča o iznosu, ali na internetu se mogu pronaći kalkulatori za obračunavanje kamata, pa tako, primera radi, za dug od 1.000 dinara iz 1995. godine poverilac može da dobije danas čak 132.000 dinara.

foto: Saša Pavlić Koky

- Od 1993, kada je klub dobio obeštećenje za moj odlazak, pa do danas, u Vojvodini su se razvijali veliki igrači, osvajači medalja, svi su stvarani, između ostalog, i na tom dugu. Često se našalim, pa kažem da sam je najveći sponzor Vojvodine u njenoj istoriji. Međutim, istina je da su se uprave menjale i da kod nijedne nije postojala želja da reguliše moja potraživanja jer su svi oni, do ove uprave, smatrali da meni ne duguju ništa - rekao je Grbić za Kurir.

BONUS VIDEO: TROICKI POVREDIO SUDIJU KOME JE UJAK SRBIN IZ BEOGRADA: Njegova reakcija je hit na društvenim mrežama!

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.