POTPUNO JE SLOMLJEN I SKRHAN OD BOLA: Vozač Formule 1 izgubio najboljeg druga u stravičnoj nesreći! (FOTO)
Foto: Fonetap

Bili su nerazdvojni

POTPUNO JE SLOMLJEN I SKRHAN OD BOLA: Vozač Formule 1 izgubio najboljeg druga u stravičnoj nesreći! (FOTO)

Felipe Masa je uoči Božića saznao jednu od najgorih mogućih vesti

Objavljeno: 09:47h

Tešku tragediju doživeo je Felipe Masa prethodnog vikenda kada je prošlog vikenda saznao za pogibiju jednog od svojih najboljih prijatelja.

Brazilac je, dok se svojevremeno takmičio u EURO Formuli 3000, bio nerazdvojan sa Lukom Vaćisom, a njihovo prijateljstvo se nastavilo i kada je ovaj postao zvezda Formule 1.

Međutim, surova životna sudbina je prerano skratila život 38-godišnjem vozaču koji je izgubio život u nesreći u blizini Bergama.

Vaćis je izgubio kontrolu nad svojim Mercedesom A140 i prvo udario u prikolicu, a potom se zakucao u banderu i preminuo na licu mesta. Iza sebe je ostavio troje dece.

Mnogi njegovi prijatelji posle stravične vesti o tragediji govore da, ako neko nije zaslužio da skonča život mlad, to je onda Luka, jer se poslednjih godina bavio najviše humanitarnim radom i primio je na svoje imanje 50 izbeglica iz ratom zahvaćenih zemalja.

A post shared by Felipe Massa (@massafelipe19) on

Felipe Masa je slomljen od bola od kada je čuo vest, a putem Instagrama se oprostio od svog prijatelja emotivnom porukom.

- Luka, nedostajećeš mi toliko, brate moj!! Bio si neverovatna osoba, jednostavna i veoma zabavna... Neka Bog da mnogo snage tvojoj mami, tvojoj deci, bratu, sestri, celoj porodici. Moj divni kolega.... Ćao, Luka! Ćao, brate moj - napisao je Masa uz zajedničku fotografiju.

BONUS VIDEO: Kokeza na svečanosti FSS "Zlatna lopta"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.