Gosti se baš gostili na Dan zahvalnosti! Čardžersi su 14 godina čekali na ovaj momenat! Sa Vajkingsima grabe ka plej-ofu! (VIDEO)
Foto: AP

NFL, 11. kolo

Gosti se baš gostili na Dan zahvalnosti! Čardžersi su 14 godina čekali na ovaj momenat! Sa Vajkingsima grabe ka plej-ofu! (VIDEO)

Tradiocionalno su na veliki praznik u SAD odigrane tri NFL utakmice

Objavljeno:

Amerikanci su u četvrtak proslavljali Dan zahvalnosti, a jedna od tradicija tog praznika u SAD jeste i gledanje NFL mečeva u popodnevnom terminu.

Tri utakmice su odigrane na ovaj praznik, a možemo reći da su domaćini bili prilično gostoljubivi prema gostima.

Minesota je u direktnom obračunu za prvo mesto u diviziji pobedila Detroit 30:23 i tako se dodatno približila plasmanu u plej-of. Za to je najzaslužniji bio Kejsi Kinam koji je bacio dva tačdaun pasa i istrčao jedan.

I Čardžersi su bili lepo ugošćeni od strane Dalasa, pošto su bili baš ubedljivi 28:6 za svoju prvu pobedu na Dan zahvalnosti posle 14 sezona i nastavljaju svoju borbu sa Kanzas Sitijem za lidersko mesto divizije, dok su Kaubojsi propustili i poslednji voz za doigravanje.

Izbriljirao je Filip Rivers na ovom meču sa ukupno bačenoh 434 jarde i tri tačdauna.

Jedini koji nisu bili ljubazni domaćini bili su Redskinsi, ali protiv očajnim Džajantsima ni to ne bi pomoglo nešto preterano.

Vašington je stigao do pete pobede 20:10 u režiji Kirka Kazinsa koji je bacio 2 tačdauna i ukupno 242 jarde, a pobedu je overio fild golom Nik Rouz.

NFL, rezultati 11. kola:

Četvrtak

Lajons – Vajkings 23:30 Kaubojs – Čardžers 6:28 Redskins – Džajants 20:10 Nedelja

Falkons – Bakanirs Bengals – Brauns Kolts – Tajtens Čifs – Bils Petriots – Dolfins Džets – Panters Igls – Bers 49ers – Sihoks Kardinals – Džeguars Rems – Sejnts Rejders – Bronkos Stilers – Pekers Utorak

Rejvens – Teksans

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.