Dečko, nikako ne smeš da odeš u Brazil i ovako se ponašaš: UFC borac jedva izvukao živu glavu, publika htela da ga linčuje! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

HAOS

Dečko, nikako ne smeš da odeš u Brazil i ovako se ponašaš: UFC borac jedva izvukao živu glavu, publika htela da ga linčuje! (VIDEO)

Ono što je trebalo da bude fantastična pobeda za Kovingtona, pretvorilo se u košmar

Objavljeno: 12:48h

UFC velter kategorija dobila je u jednog ozbiljnog kandidata za poziciju izazivača na borbi u Brazilu. Reč je o 29-godišnjem Amerikancu Kolbiju Kovingtonu koji je na gostujućem terenu jednoglasnom odlukom arbitara savladao Demijana Maju.

Ali, umesto da se priča o sjajnom meču i najvećoj pobedi njegove karijere, Kovington se pobrinuo da glavna tema budu njegove ružne reči i ono što je posle njih usledilo.

Naime, Amerikanac je već vidno razočarane Brazilce uspeo da razbesni nazivajući ih “prljavim životinjama”, a njihovu zemlju “rupetinom”. Kod toliko temperamentnog naroda to nije moglo samo tako da prođe pa su Kovingtona počeli zasipati brojnim predmetima, a od neželjenih posledica spašavala ga je prava mala vojska radnika obezbeđenja.

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle pobede nad Makabijem

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.