LUDI NFL VIKEND: Kraj sezone za Arona Rodžersa?! Brejdi spasio Pejtriotse, spektakularno jednoručno hvatanje igrača Stilersa! (VIDEO)
Foto: Reuters

Uzbudljiva nedelja za nama

LUDI NFL VIKEND: Kraj sezone za Arona Rodžersa?! Brejdi spasio Pejtriotse, spektakularno jednoručno hvatanje igrača Stilersa! (VIDEO)

Kvoterbek Pekersa je doživeo naprsnuće ključne kosti i pitanje je da li može da se oporavi do kraja sezone

Objavljeno:

Daleko najluđi vikend u NFL od početka sezone je iza nas. Svašta se izdešavalo na stadionima širom SAD, a nažalost bilo je i tužnih i loših momenata.

Svakako najgori momenat je povreda Arona Rodžersa za koga je možda čak i sezona završena, pošto mu je napukla ključna kost već na samom startu meča protiv Vajkingsa.

Minesota je to iskoristila i savladala Grin Bej 23:10 pre svega sa tri presečene lopte njegovoj zameni Bretu Hendliju.

Pitsburg je u Kanzasu uspeo da nanese prvi poraz Čifsima 19:13, pre svega zahvaljujući akrobatskom tačdaunu Antonija Brauna, a odličan je bio i Laveon Bel sa 179 pretrčanih jardi i jednim tačdaunom.

Prvu pobedu u ovoj sezoni su proslavili Njujork Džajantsi i to na terenu, gde se to možda najmanje očekivalo, protiv Denvera 23:10, a pogotovo što su igrali bez čak šestorice startera.

Šampioni, Nju Ingland, ponovo nisu blistali, ali su uspeli nekako da iščupaju trijumf protiv Džetsa 24:17. Pejtriotsi su u jednom momentu gubili 14 razlike, ali su uspeli da se vrate zahvaljujući Tomu Brejdiju koji je bacio ukupno 247 jardi i dva tačdauna.

I na kraju da ne zaboravimo da pomenemo najspektakularniji meč večeri između Detroita i Nju Orleansa koji je završen 52:38 za goste. Dru Bris je bacio dva tačdauna, a Ingram ih je istrčao još toliko, dok je Metju Steford poništio sam sebe, bacio je tri tačdauna i isto toliko su mu puta presekli pasove.

NFL, 6.kolo:

Četvrtak: Panters – Igls 23:28

Nedelja

Falkons – Dolfins 17:20 Rejvens – Bers 24:27 pp Teksans – Brauns 33:17 Vajkings – Pekers 23:10 Sejnts – Lajons 52:38 Džets – Petriots 17:24 Redskins – 49ers 26:24 Kardinals – Bakanirs 38:33 Džeguars – Rems 17:27 Čifs – Stilers 13:19 Rejders – Čardžers 16:17 Bronkos – Džajants 10:23 Ponedeljak: Tajtens – Kolts

BONUS VIDEO: STOJKE KUPAO SAIGRAČE: Pogledajte ludilo u svlačionici Srbije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.