MOŽE LI BOLJE OD OVOGA? Zlatna Stankovićeva se oglasila jakom porukom posle penjanja na svetski tron!
Foto: Printscreen/Youtube

ČESTITAMO

MOŽE LI BOLJE OD OVOGA? Zlatna Stankovićeva se oglasila jakom porukom posle penjanja na svetski tron!

- Ovo je fantastičan dan za srpski tekvondo. Vanja je ušla je u istoriju kao prva osvajačica svetskog zlata za Srbiju - istakao je trener Dragan Jović

Objavljeno:

Mlada srpska reprezentativka u tekvondou Vanja Stanković, osvajacica prve zlatne medalje za Srbiju na Svetskim šampionatima, izjavila je da je presrećna što je uspeh ostvarila u postojbini ovog sporta i najavila još medalja do kraja prvenstva.

- Jako sam srećna i ponosna posle ove medalje. Trener mi je upravo rekao da sam ušla u istoriju jer je ovo prva zlato ikada, pa još uvek nisam svesna toga! Vredno smo trenirali čitavu sezonu i ovo je plod višegodišnjeg ulaganja i u sebe i u rezultat. Još mi je draže jer je ovo najveće Svetsko prvenstvo ikada i još u postojbini tekvondoa Koreji. Pa da li može bolje? Slobodno mogu da kažem da je ovo najbolja naša reprezentacija ikada i verujem da će i ostali iz tima nastaviti niz osvajanja medalja u narednim danima - rekla je Stankovićeva.

Trener Dragan Jović, koji nastavlja da stvara šampione, zahvalio se svima na podršci i istakao da je sve lepo što se dešava u tekvondou posledica sistema rada.

- Ovo je fantastičan dan za srpski tekvondo. Vanja je ušla je u istoriju kao prva osvajačica svetskog zlata za Srbiju. Njena posvećenost i kada je ispred sebe imala Draganu Gladović i Tijanu Bogdanović bila je tolika da je strpljivo čekala svoju šansu i zgrabila je na najbolji način. Imamo sistem i ovo nije kraj. Sada bez euforije idemo na sledeće takmičare. Ostalo je još puno jakih imena u našem timu - poručio ej Jović.

Već sutra nastupiće srebrna iz Rija Tijana Bogdanović, a potom iMilica Mandić, Damir Fejzić i drugi.

BONUS VIDEO ESPRESO INTERVJU: Milan Živadinović

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.