Dobar trening za obe reprezentacije! Nova pobeda srpskih vaterpolista! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

novi trijumf

Dobar trening za obe reprezentacije! Nova pobeda srpskih vaterpolista! (FOTO)

Pred poslednji deo Srbija je vodila 10:5. Tada je došlo do opuštanja, Australija je smanjila na 10:7, propustila igrača više da bi tada Filipović rešio sve dileme Sutra je treća utakmica u Kragujevcu u 19

Objavljeno:

U sjajnoj atmosferi, pred punim tribinama bazena u Kruševcu Srbija je u humanitarnoj utakmici i drugi put savladala Australiju i to rezultatom 12:8.

Razlika u kvalitetu učinila je da to bude dobar trening za obe ekipe. Srbija je do kraja druge četvrtine dominirala odbranom imala 5:0. Tek u 13.minutu su rivali postigli pogodak.

Od tada se igralo na mahove. Australija je kako tako uspevala da drži ritam ali je sve zavisilo od raspoloženja naših igrača pre svega efikasnog Filipovića.

foto: Dado Đilas

Pred posldnji deo Srbija je vodila 10:5. Tada je došlo do opuštanja, Australija je smanjila na 10:7, propustila igrača više da bi tada Filipović rešio sve dileme Sutra je treća utakmica u Kragujevcu u 19.

Srbija – Australija 12:8 (3:0, 4:3, 3:2, 2:3)

Bazen Sportski centar Kruševac. Gledalaca 1500. Sudije: Stanojević (Srbija) I Hodžer (Australija). Igrač više: Srbija 5 (2), Australija 5 (1) . Peterci: Srbija 2 (2)

SRBIJA: G.Pijetlović, Lazić 1, V. Rašović , Ranđelović, Ćuk, Vico 1, Ubović 1 , Subotić 1 , Jakšić, Filipović 4, Vasić 1, S. Mitrović 2, Dobožanov, Drašović , Stojanović 1. Selektor. Savić.

AUSTRALIJA: Slejd, Holis 1, Put, Kajes 2, Pauer 1 , Fanon , Gilhrist 1, Ford 1 , Janger 1 , Nikolas 1, Ford, Edvard, Hrisantmos, Kremers, Kerns. Selektor: Fatović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.