Drama u Nišu! Nenadić promašio za pobedu, Srbiji dovoljan bod u poslednjem kolu za plasman na EP! (FOTO)
Foto: Fonet

veoma smo blizu!

Drama u Nišu! Nenadić promašio za pobedu, Srbiji dovoljan bod u poslednjem kolu za plasman na EP! (FOTO)

U uzbudljivoj utakmici pete runde grupe 2, pred oko 4.000 navijača na tribinama "Čaira", naši rukometaši su u dramatičnoj utakmici osvojili vredan bod za odlazak na šampionatu Evrope u Hrvatskoj, početkom sledeće godine

Objavljeno:

Rukometna reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno 34:34 (19:19) sa Poljskom, pa će plasman na Evropsko prvenstvo tražiti u poslednjem kolu kvalifikacija na gostovanju Belorusiji, gde će biti dovoljan bod.

U uzbudljivoj utakmici pete runde grupe 2, pred oko 4.000 navijača na tribinama "Čaira", naši rukometaši su u dramatičnoj utakmici osvojili vredan bod za odlazak na šampionatu Evrope u Hrvatskoj, početkom sledeće godine.

"Orlovi" tako nisu uspeli da upotpune trijumfalni dan u Nišu, koji su najavile naše najbolje rukometašice pobedom protiv Italije u revanšu baraža za overu plasmana na SP (34:15), a nastavili vaterpolisti Srbije potapanjem Australije (14:5) u prvoj od tri kontrolne utakmice.

foto: Fonet/aleksandar Koković

Meč je golom otvorio Petar Nenadić. Kada su posle prve odbrane Strahinje Milića, pogotkom Nemanja Obradović "orlovi" poveli sa 2:0, činilo se da je na pomolu toliko željeni trijumf. Međutim, kvalitetan suparnik nije dozvolio laku pobedu izabranika selektora Jovice Cvetkovića. Nije dozvolio pobedu uopšte.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.