Nevena Jovanović osvojila istorijsku medalju za Srbiju! (FOTO)
Foto: Atletski savez Srbije

svaka čast!

Nevena Jovanović osvojila istorijsku medalju za Srbiju! (FOTO)

Atletska reprezentacija Srbije uspešno je nastupila na Prvenstvu Balkana

Objavljeno: 20:22h

Atletska reprezentacija Srbije, uspešno je nastupila na devetom po redu Prvenstvu Balkana u planinskom trčanju čiji je domaćin Bugarska Atletska Federacija i Grad Teteven.

Prvu medalju za Srbiju u pojedinačnoj konkurenciji na Prvenstvima Balkana u planinskom trčanju, osvojila je Nevena Jovanović koja je u konkurenciji od 16 takmičarki iz pet zemalja, hrabrom borbom uspela da uzme bronzano odličje.

- Staza je izuzetno zahtevna i teška za trčanje, upustila sam se u hrabru borbu sa takmičarkama iz Rumunije, Turske i Bugarske što se na kraju isplatilo i osvojila sam bronzanu medalju, koja mi je prva u dosadašnjoj karijeri na Prvenstvima Balkana. Imala sam veliku podršku svih članova našeg tima koji su bili na takmičenju. Pored svakodnevnih obaveza na

poslu uspela sam da se spremim na visokom nivou. Posle ovoga slede pripreme za učešće na Prvenstvu Evrope koje se održava u R. Sloveniji- rekla je Jovanovićeva.

Atletski savez Srbije na takmičenju je predstavljalo 8 takmičara (dve juniorke, tri juniora, dve seniorke i jedan senior) u pratnji Laure Lukić trenera i vođe delegacije Gorana Čegara.

foto: Atletski savez Srbije

Rezultati ostalih naših takmičara:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.