Dva spiska Dejana Savića pred početak priprema za izazove godine!
Foto: Dado Đilas

lepa strategija

Dva spiska Dejana Savića pred početak priprema za izazove godine!

Prvi se odnosi na dvodnevni zajednički rad sa vaterpolistima Pro Reka u Beogradu, a drugi je zapravo početak priprema za dva velika takmičenja u ovoj godini

Objavljeno: 16:18h

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić odredio je dva spisaka igrača za pripreme u narednom periodu. Prvi se odnosi na dvodnevni zajednički rad sa vaterpolistima Pro Reka u Beogradu, a drugi je zapravo početak priprema za dva velika takmičenja u ovoj godini: Svetsko prvenstvo u Budimpešti i finalni turnir Svetske lige u Ruzi, predgrađu Moskve.

Pripreme sa Pro Rekom će trajati 23. i 24. maja.

Na spisku su: Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Gojko Pjetlović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Viktor Rašović, Ognjen Stojanović, Gavril Subotić, Dušan Vasić, Dragoljub Rogač, Nemanja Vico, Nebojša Toholj, Đorđe Lazić, Filip Radojević i Stefan Mitrović.

Od 5. do 9. juna treniraće: Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Gojko Pjetlović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Viktor Rašović, Ognjen Stojanović. Gavril Subotić, Dušan Vasić, Dušan Mandić, Nemanja Vico, Nebojša Toholj, Đorđe Lazić, Filip Radojević, Stefan Mitrović, Branislav Mitrović, Sava Ranđelović, Milan Aleksić, Andrija Prlainović, Miloš Ćuk, Filip Filipović i Duško Pijetlović.

- Pro Reku vraćamo za rad u Đenovi tokom aprila. To je stari dogovor. Što se tiče junskog rada, tu smo skoro svi. Strahinja Rašović još nije zalečio povredu i čekamo da vidimo rezultat terapija. Posle toga nam dolaze Australijanci i ulazimo u pravi ritam. Prvo idemo za Ruzi gde će treninzi biti u prvom planu, a zatim sledi i Svetsko u Budimpešti. Ne treba zaboraviti ni Univerzijadu u Tajpeju gde će igrati mlađi igrači - rekao je selektor "delfina" Dejan Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.