NOVA ADIDAS KAMPANJA OTKRIVA ISKUSTVA NAJUSPEŠNIJIH SPORTISTA U BORBI SA OČEKIVANJIMA
Foto: Promo

PROMO

NOVA ADIDAS KAMPANJA OTKRIVA ISKUSTVA NAJUSPEŠNIJIH SPORTISTA U BORBI SA OČEKIVANJIMA

KAROLINA VOZNJACKI: Shvatila sam da pritisak dolazi iz mojih ličnih ambicija

Objavljeno:

Adidas, jedan od najomiljenijih svetskih sportskih i lifestyle brendova, nije samo poznat po svojoj odeći i obući, već je i predvodnik promena. Najnovija kampanja, nazvana "You Got This!", istražuje svet sporta i u prvi plan stavlja ljudske snove, izazove i trijumfe. Lionel Mesi, Karolina Voznjacki, Džud Belingem, Pat Mahoum, Triniti Rodman i drugi planetarno popularni sportisti ističu važnost pravilnog suočavanja sa svakodnevnim izazovima sa kojima se susreću. Kroz priče inspirativnih ličnosti, kampanja poziva ljude širom sveta da osete da su izvanredni uspesi mogući kada veruju u sebe.

Lionel Mesi
Lionel Mesifoto: Promo

Karolina Voznjacki, nekadašnja prvoplasirana teniserka na WTA listi i osvajačica više od 70 pojedinačnih titula, otvoreno govori o izazovima sa kojima se susretala tokom svoje karijere, priznavši da je često bila pod pritiskom visokih očekivanja.

„Shvatila sam da pritisak dolazi iz mojih ličnih ambicija. Za mene je svaki meč bio prilika da pružim svojmaksimum i pobedim. Mnogo sam se bolje osećala kada sam naučila da prihvatam uspone i padove kako mentalno tako i fizički. Pritisak, pobede i neuspesi tokom moje karijere su inspirisali neprekidan put rasta i, što je najvažnije, naučili su me da uživam u tom procesu“, navodi Voznjacki.

Karolina Voznjacki
Karolina Voznjackifoto: Promo

Kroz svoju kampanju, adidas je želeo da pokaže kako se sportisti nose sa pritiskom u ključnim trenucima. Umesto da se fokusira na njihove pobede i uspehe, kampanja prikazuje sportske zvezde u trenucima kada im je najteže, ali kada daju sve od sebe.

Mlada gimnastička zvezda u usponu, Emili Malevski, bila je deo nemačkog tima koji je prvi put u istoriji ove države osvojio evropsku ekipnu medalju u ženskoj umetničkoj gimnastici 2022. godine. Nakon ovih sjajnih rezultata, vrlo su česta očekivanja da sportisti u svakom sledećem nastupu budu još bolji.

Emili Malevski
Emili Malevskifoto: Promo

“Osvojiti zlato na gredi bio je vrhunac moje karijere do sada. Ali to je prošlost - sada su mi oči uprte ka Parizu. Letnje Olimpijske igre bi bile ostvarenje mog sna. Na najvišem nivou takmičenja, pritisak je deo igre, nema skoro nikakvog prostora za greške jer čak i najmanji propust može napraviti veliku razliku. Kao deo mojih rutina, opuštajuća muzika mi pomaže da se fokusiram. Pored toga pokušavam da pritisak pretvorim u motivaciju, kako bih mogla da pružim svoj maksimum. Jednostavno želim da izađem tamo i pokažem svetu na šta sam sposobna”.

Emili Malevski
Emili Malevskifoto: Promo

Kroz inspirativne priče i moćne trenutke, adidas nas podseća da svako od nas nosi snagu da prevaziđe prepreke i ostvari svoje snove. Kampanja "You Got This!" poziva da prihvatimo izazove sa hrabrošću i optimizmom, verujući u sopstvenu moć da ostvarimo svoje ciljeve.

Za više informacija posetite adidas.com i pratite adidas instagram i tiktok mreže.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.